Dla tych, którym nie było dane obejrzeć w TV
Dominator dosłownie zdominował Najmana. Trochę zdołowały 2 godziny czekania dla 44 sekund masakry ;]
FUCK YEAH!Byczarz czy jak cie tam zwal, ty jestes jakis pierdolniety, pierdolisz jakies bzdety o technice, o to chodzi w mma ze mozesz se napierdalac jak ci sie podoba, bo to ma byc jak walka na ulicy a na ulicy nikt ci nie patrzy na technike. Prawda jest taka ze pudzian rozjebal go jak male dzieci kota. Jak chcesz popatrzyc na technike to idz na balet waflu. Baj.
Proste porównanie:
próbuj komuś łamać rękę po prostu trzymając go za nią i bijąc,
albo spróbuj też za pomocą jakiejś dźwigni, bądź balachy..
Proste jest, że łatwiej technicznie- balachą, nie?
No i tak samo jest ogólnie w walce. Jeśli ktoś będzie napierdalał młotki na oślep, a Ty w dobrym, wyćwiczonym timingu dobrze technicznie wejdziesz z blokiem i kontratakiem (w karate nazywa się to 'sen'- wyprzedzenie), to rozjebiesz go w bardzo prosty sposób i to na dodatek dość szybko.
Pedał ??
Wiem, że matka cię nie kochała, a ojciec tylko w nocy, ale ocknij się. Zobaczenie nogi skopanej przez najsilniejszego człowieka na świecie ma być pedalskie?
Pozdrawiam wszystkich lekarzy sportowców!
Personalnie ode mnie i moje rodziny wara...
Nie moja wina, że trzepiesz sobie przy obitych męskich nogach.