18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:56
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
Pudzian vs Najman (KSW XII)
Blodhgarm • 2009-12-12, 0:23
Walka wieczoru podczas XII Konfrontacji Stylów Walki: Mariusz Pudzianowski kontra Marcin Najman zakończyła się po 44 sekundach
Dla tych, którym nie było dane obejrzeć w TV

Dominator dosłownie zdominował Najmana. Trochę zdołowały 2 godziny czekania dla 44 sekund masakry ;]
Zgłoś
h................n 2009-12-12, 17:09 2
Wyście downy....

Jaka technika?
44 sekundy walki. Sprzedał kopa i nadarzyła się okazja to co miał robić? Czekać aż Najman odpocznie i przestanie go boleć? W boksie też jest tak, że jak się trafi okazja do KO to już się nie patrzy na technikę, tylko aby mocniej pierdolnąć. Nie ważne jak - byle celnie. Jak nie celnie - to jak najwięcej.
Żeby Najman nie trzymał gardy, to by na OIOMie wylądował.
Nie znam się na MMA, nie biję się na co dzień. Dobrze go sprał, należało mu się. W każdym przerywniku Najman pieprzył głupoty o tym, że Pudzian mówił że bokserzy źli, że nie ma szacunki, że hodowla organizmu.
Zgłoś
combo 2009-12-12, 19:01 1
brawo mariusz! mocna noga

co do marcina, to najpierw powinien sobie zrobić cykl na poprawe sylwetki bo wyglada beznadziejnie.. widac, ze na siłe na kazdym zdjeciu wciaga brzuch.. eh.. w ogole widzieliscie jego cycki? BEEZNAADZIEEEJAA! powinien walczyc w koszulce, ze wzgledów estetycznych.. pudzian tez co prawda nie wyglada jakos idealnie, ale przynajmniej klate ma rozbudową harmonijnie, a nie to co najman.. ble!

FUCK YEAH!
Zgłoś
obrotowy 2009-12-12, 19:41 1
tak się przypieprzacie że Pudzian bez techniki, ciężko pokazać technikę w 40 sek, i po za tym cieszmy się, bo jakby Pudzian podszedł do sprawy technicznie a nie siłowo to by Najman w jednym kawałku po podłogi nie doleciał
Zgłoś
Byczarz 2009-12-13, 1:26 1
avesatan napisał/a:

Byczarz czy jak cie tam zwal, ty jestes jakis pierdolniety, pierdolisz jakies bzdety o technice, o to chodzi w mma ze mozesz se napierdalac jak ci sie podoba, bo to ma byc jak walka na ulicy a na ulicy nikt ci nie patrzy na technike. Prawda jest taka ze pudzian rozjebal go jak male dzieci kota. Jak chcesz popatrzyc na technike to idz na balet waflu. Baj.

Zauważ jednak, że ciosy zadawane technicznie, dodatkowo z siłą są o wiele mocniejsze. Tak więc Pudzian jeśli nawet kopałby te lowy technicznie, to po pierwszym kopnięciu Najman miałby połamane obie nogi.
Mnie po prostu wkurwia, jak teraz ludzie jadą na Najmana.
ale.. do czasu. Pudzian niedługo trafi na zawodników o podobnych gabarytach to skończy się też jego królowanie. ; )

A no i ktoś jeszcze pytał czy kiedykolwiek poza matą udało(by) mi się cokolwiek wygrać technicznie.
No, chyba oczywiste.
Proste porównanie:
próbuj komuś łamać rękę po prostu trzymając go za nią i bijąc,
albo spróbuj też za pomocą jakiejś dźwigni, bądź balachy..

Proste jest, że łatwiej technicznie- balachą, nie?
No i tak samo jest ogólnie w walce. Jeśli ktoś będzie napierdalał młotki na oślep, a Ty w dobrym, wyćwiczonym timingu dobrze technicznie wejdziesz z blokiem i kontratakiem (w karate nazywa się to 'sen'- wyprzedzenie), to rozjebiesz go w bardzo prosty sposób i to na dodatek dość szybko.

Na forum gnojki Cię oplują za wszystko,
Choć często czują trudność pisząc własne nazwisko.
Zgłoś
grigori 2009-12-13, 2:54 3
pzynajmniej w teleexpresie mozna bylo cala walke zobaczyc
Zgłoś
Arysto 2009-12-13, 3:03 2
Byczarz napisał/a:

A no i ktoś jeszcze pytał czy kiedykolwiek poza matą udało(by) mi się cokolwiek wygrać technicznie.
No, chyba oczywiste.
Proste porównanie:
próbuj komuś łamać rękę po prostu trzymając go za nią i bijąc,
albo spróbuj też za pomocą jakiejś dźwigni, bądź balachy..

Proste jest, że łatwiej technicznie- balachą, nie?
No i tak samo jest ogólnie w walce. Jeśli ktoś będzie napierdalał młotki na oślep, a Ty w dobrym, wyćwiczonym timingu dobrze technicznie wejdziesz z blokiem i kontratakiem (w karate nazywa się to 'sen'- wyprzedzenie), to rozjebiesz go w bardzo prosty sposób i to na dodatek dość szybko.

Za dużo czasu spędzasz na sali i zostałeś "mistrzem teorii".
Zgłoś
lesiot 2009-12-13, 9:18 2
nicramnet napisał/a:

Chciałbym dzisiaj zobaczyć lewe udo Najmana...

Pedał ??
Zgłoś
nicramnet 2009-12-13, 15:07 3
lesiot napisał/a:

Pedał ??

Wiem, że matka cię nie kochała, a ojciec tylko w nocy, ale ocknij się. Zobaczenie nogi skopanej przez najsilniejszego człowieka na świecie ma być pedalskie?
Pozdrawiam wszystkich lekarzy sportowców!
Zgłoś
lesiot 2009-12-14, 9:18 1
nicramnet napisał/a:

Wiem, że matka cię nie kochała, a ojciec tylko w nocy, ale ocknij się. Zobaczenie nogi skopanej przez najsilniejszego człowieka na świecie ma być pedalskie?
Pozdrawiam wszystkich lekarzy sportowców!

Personalnie ode mnie i moje rodziny wara...
Nie moja wina, że trzepiesz sobie przy obitych męskich nogach.
Zgłoś
jonek00 2009-12-14, 13:05 1
Cytat:

Personalnie ode mnie i moje rodziny wara...
Nie moja wina, że trzepiesz sobie przy obitych męskich nogach.

Słyszałeś kiedyś o czymś takim jak "mentalność Kalego", śmieszna sprawa. Troszkę niekonsekwentnie jest nazywać kogoś pedałem, a jednocześnie, że tak użyję eufemizmu, "nie życzyć sobie" osobistych wycieczek
Zgłoś
lesiot 2009-12-14, 13:19 1
Tylko jakbyś pomyślał to nazwanie (a raczej zapytanie) "Pedał?" tyczyło się kontekstu oglądania nóg faceta, nie było personalnie kierowane, a była to zdecydowanie "riposta" do kontekstu jego wypowiedzi. A kolega natomiast pokusił się o prymitywny atak personalny.

Jakbyś odrobinę pomyślał to byś zauważył różnicę (chociaż w zapytaniu, a nazwaniu kogoś).
Zgłoś
D................N 2009-12-14, 14:59 1
A ja krótko...

Podobno tydzień temu, podczas treningu; Pudzianowskiemu sztanga upadła na nogę.
Na szczęście zanim zdążył się wkurwić wstała i przeprosiła...
Zgłoś
MIG 2009-12-14, 17:28 1
Wszedzie tylko zwiastun 40sek... a wie ktoś gdzie znajdę całą walkę?

Sadyści...a avatar Wam przeszkadza...
<16 "a kysz" z tego forum...
Zgłoś
Centurion 2009-12-14, 17:59 3
Kompilacja najlepszych walk Najmana

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś
koopa 2009-12-16, 13:24 7
Bardzo dobrze podłożone odgłosy.

Per aspera ad astra.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów