wielu z was czekało 4h tej gali (z czego 3h to reklamy) coby se minutkę pudziana oglądnąć?
wielu z was czekało 4h tej gali (z czego 3h to reklamy) coby se minutkę pudziana oglądnąć?
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Prawda jest taka, że cały poważny świat śmieje się z tych wsiowych, niby kurwa wielkich gali pt. "Dzień Sądu" itp. Pas polsatu czyli słoneczka tv nikogo poważnego nie interesuje.
kolejny kurwa spec za dyche. poczytaj se forum sherdoga albo jakiekolwiek a nie probuj szpanować jak wielki znawca ktorych zawsze wysypuje po takich galach. ksw jest aktualnie uznawana za jedna z najlepszych organizacji w europie pacanie.
no ale fakt, dla ciebie główna atrakcją jest walka pudzianowskiego, więc nie ma co sie dziwic
no kurwa rozpierdalasz mnie...powiedz mi co by on zrobil lezac na brzuchu??
1.Ryzykował i czekał na podniesienie walki
2.Przeturlał się dalej...
Człowieku czy Ty myślisz, że bezczynne leżenie i dostawanie po ryju jest normalne? To, że Ty nic nie robiłeś jak dostawałeś o niczym nie świadczy.
znawco, pudzian raz już przegrał...
Znawco to nie było KSW, tylko jakaś chujowa Amerykańska federacja...
przeturlał się dalej ^^ tia - no fakt, zajebista rada. zobacz sobie walke escha z sudo zobacz jaka roznica wagi i jak sobie radzil esch w parterze. jesli ciebie z pozycji bocznej kontroluje ktos o sile pudziana to raczej nie jest kurwa latwo sie przekrecic, tymbardziej dostajac młotki na ryj.
1.Ryzykował i czekał na podniesienie walki
2.Przeturlał się dalej...
Człowieku czy Ty myślisz, że bezczynne leżenie i dostawanie po ryju jest normalne? To, że Ty nic nie robiłeś jak dostawałeś o niczym nie świadczy.
sorry Jp na 100% nie bij
jak by on sie polozyl na plecach to napewno pudzian by wstal odszedl pare mterow dalej i czekal az on wstanie
ale faktycznie moze jak by sie turlal to by wypadl z ringu i by bylo pograne
Pudzian rzucił wyzwanie Małyszowi "Dzień sądu" na zakończenie pucharu w skokach narciarskich w Planicy na mamuciej skoczni
znawco, pudzian raz już przegrał...
Jesteś idiotą czy udajesz? Polecam naukę czytania ze zrozumieniem. Przyda Ci się na teście w gimnazjum.
sorry Jp na 100% nie bij
jak by on sie polozyl na plecach to napewno pudzian by wstal odszedl pare mterow dalej i czekal az on wstanie
ale faktycznie moze jak by sie turlal to by wypadl z ringu i by bylo pograne
Jeżeli nie masz pojęcia o regułach w KSW to się nie udzielaj... W momencie kiedy Pudzian uderzyłby go w tył głowy, gdyby Butterbean leżał na brzuchu, Pudzian dostałby ostrzeżenie a walka została by podniesiona. Więc chciałbym pogratulować wszystkim mistrzom MMA, którzy myślą, że mają jakieś pojęcie o tym.
chuj nas to obchodzi. po kiego chuja odkopywales ten temat, zeby nam sie zwierzac?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów