Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
robią to, że się nie umiera - ze wszystkich śmierci na covid te po dwóch dawkach szczepionki to tylko 1,2% w PL
no, ale lepiej jest umrzeć ze świadomością, że Gatesowi nie udało się zaczipować jakiegoś polaka z Podlasia cały plan przejęcia Wielkiej Lechii przez reptilian poszedł w piździet dzięki bohaterskiej postawie Halmana
Nie zapomnij wziac swojej 12 dawki, pierdolony podludziu. O ile 3, albo 4 przezyjesz. Bill Gates i Fauci by Ci w twarz powiedzieli, ze beda robic depopulacje, to i tak bys kurwa nie zrozumial o co chodzi.
Podać Ci adres, czy jesteś tak cwany że sam mnie znajdziesz?
No ok, podaj na priv, chyba że pizda z ciebie to nie podawaj
Wszystkich was antyszepionkowców bym siłą dźgał tymi strzykawkami aż zmądrzejecie
Po co selekcja naturalna.
Samę zalety widzę:
- Redukcja wyborców pis
- Wyższe emerytury
No ok, podaj na priv, chyba że pizda z ciebie to nie podawaj
Pizdą to bym był, jakbym na priv podał.
Ale niestety nie obawiam się że możesz do mnie zawitać, bo po prostu nie masz na tyle odwagi, samozaparcia i pieniędzy.
Druga sprawa jakbyś już się pofatygował, to na pewno sam byś nie przyjechał, czy tam nie przyszedł, bo takie szmaty jak ty są odważne tylko w sieci i musiałbyś zebrać całą brygadę pryszczatych kolegów na sterydach, którym musiałbyś zapłacić, żeby się zgodzili z tobą pokazać wśród ludzi.
Ale w razie czego proszę...
Wielkopolska 57 Łódź. Tylko tak po 16.
Bo wcześniej jestem na dyżurze.
PS.
Moimi szczepionkami możecie się podzielić. Może a nuż komus życie uratują
Misiu ale jaki lokal?
Ty już nie cwaniakuj, większość tu uważa Cię za dno, bo takim jesteś. Od siebie dodam że anonimowość w Internecie jest ważna, bo nigdy nie wiesz na jakiego pojeba trafisz. Jak nie Ty, to może trafić się inny czubek.
Jakiś czas temu dopadła mnie wysoka gorączka 40-41 stopni, a chwilami nawet i więcej (mierzone rtęciowym), która utrzymywała się przez ponad trzy tygodnie.
Mój ojciec również chorował w 2018/19roku. Na 100% nie covid Biegunki, gorączka osłabienie organizmu - od lekarza do lekarza i nikt nic o przyczynie powiedzieć nie potrafi. Sprawę załatwiły sile sterydy, ale co było przyczyną nie wiadomo. Dziś to byłby cowid
Misiu ale jaki lokal?
Stań pod blokiem, zacznij drzeć ryja, że to ty i że już jesteś, czy chuj wie co tam chcesz.
To zejdę do ciebie.
Bo z twojej inteligencji, stwierdzam, że nawet na klatce schodowej w czteropiętrowym bloku mógłbyś się zgubić.
Misiu...
taki typowy antyszczepionkowiec, co tylko pysk wydzierać potrafi
Koledzy powyżej, każdy z Was ma trochę racji lub tak uważa, to nie powód aby się kłócić i obrażać chociaż to bywa zabawne, napewno nie jest to powód aby się napierdalac po ryjach w sytuacji kiedy to my wszyscy jako społeczeństwo jesteśmy waleni w odbyt przez brudną a stuleje tzw. elit
Ale ja tylko porozmawiać chciałem
Niestety nie doczekałem się wizyty, zaszczepionego przedstawiciela cwaniaków internetowych.
Nikt tutaj nie miał zamiaru nikogo napierdalać po ryju...
Bynajmniej nie on mnie jak widać.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów