Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A jak by zrobić taką maszynkę do walenia konia
kolego wielu o tym już ma mokre sny, hehe (beze mnie)
Nie lubię ukrów ale jak by nie oni to sowieci by wjechali i twoja matka ssała by ruskie końcówki. (Może nie koniecznie wjechali ale było by w chuj straszenia a twoja matka i tak by ssała- na tej płaszczyźnie bez
Zmian)
Gdybyś nie wiedział to Polska graniczy też z rosja i Białorusią i tedy też mógłby wjechać. Pierdole IE że ukry stoją w obronie Polski to zawsze śmiech
Nie lubię ukrów ale jak by nie oni to sowieci by wjechali i twoja matka ssała by ruskie końcówki. (Może nie koniecznie wjechali ale było by w chuj straszenia a twoja matka i tak by ssała- na tej płaszczyźnie bez
Zmian)
Gdybyś nie wiedział to Polska graniczy też z rosja i Białorusią i tedy też mógłby wjechać. Pierdole IE że ukry stoją w obronie Polski to zawsze śmiech
Okej naprawdę? Krolewiec to faktycznie daje nieograniczone możliwości najazdu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów