Swoją drogą nie wiem czy ta kuchnia jakaś w chuj mała czy te skurwiele takie rosłe
Swoją drogą nie wiem czy ta kuchnia jakaś w chuj mała czy te skurwiele takie rosłe
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ci, co komentują kuchnię i wielkość szczurów - polecam iść do okulisty. Na frontach szafek kuchennych po prawej stronie nie widać tej maty, ani wiercących się szczurów, a fronty te są wykończone w połysku.
Bo na frontcie w dzikie węże w wyskim połysku ni widać syfu.
"Wejścia" szczurów też nie widać.
Fake.
To jest buda dla psa, co Ty nie widzisz? Trochę innowacji i się gubisz. Żaden fejk.
Polecam obejrzeć na YT polski film "Szczurołap"
Ustawka na 100% ale ustawiacz musiał je nieźle wytresować więc chociażby za to szacun. Wbrew pozorom, szczur to bardzo inteligentne zwierzę i gdyby miał bardziej chwytne łapki, lepiej rozwinięte struny głosowe, to on byłby panem na ziemi a nie homo sapiens. Mówię o wytrenowaniu bo w naturze szczur wysyła na zwiady najpierw najmniejsze osobniki a dopiero potem, gdy jest bezpiecznie, wyłażą te starsze i mądrzejsze a na tym filmiku kolejność jest bardzo przypadkowa.
Polecam obejrzeć na YT polski film "Szczurołap"
Przecież w epoce dinozaurów ssaki były właśnie takimi małymi pokurczami w typie szczura/myszy i to od nich pochodzimy, więc tak- ówczesny szczur jest panem na ziemi.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów