📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Zawsze może się zrehabilitować tym zdjęciem kupy co obiecał... mi to tam zwisa, ale jest paru takich niewyżytych od "polaków cebulaków" co by sobie z chęcią dziś zwalili.
Pomysł na zmniejszenie ryzyka nieplanowanej ciąży - głupi. Są lepsze.
A podniecanie się słabymi fejkami z wiadomościami źle świadczy o podnieconych.
Cnu.
A podniecanie się słabymi fejkami z wiadomościami źle świadczy o podnieconych.
Cnu.
@Krzyks, @Angel, @Velture
Umówcie się gdzieś prywatnie, zróbcie co trzeba i będziecie zadowoleni. I nie obwieszczajcie publicznie kto z was jest większym pedałem...
Umówcie się gdzieś prywatnie, zróbcie co trzeba i będziecie zadowoleni. I nie obwieszczajcie publicznie kto z was jest większym pedałem...
Ja tu czytam i śmieje się. Dam im piwo żeby podkręcić atmosferę, bo Nieźle sobie cisną, a tu takie huje z niespodziankami wyskakują i publicznie ogłaszają, swoje preferencje. Dostaliście po piwie to skończcie gadać, pieścić się uprzejmościami i do roboty. Czekamy na video z wspólnego spotkania na temat debaty bycia homogenizowanym członkiem społeczności sadolowej.
Reasumując: Obecna "śmietanka" gryzie sama siebie. To szansa dla 'nowych' i 'nowociot'. Smutne i żałosne.
Może to i żarty... ale... Centurion przewraca się w Życiu.
Nie żyje wykop, nie żyje /Ś/, stara gwardia starego internetu umarła.
Tak jak ten portal od 2 lat.
Nowe serwery, nowe "odkrycia" i nowa sława.
Pozdrawiam i życzę sukcesów.
P.S. Może podpis Velture ma jednak sens?
Może to i żarty... ale... Centurion przewraca się w Życiu.
Nie żyje wykop, nie żyje /Ś/, stara gwardia starego internetu umarła.
Tak jak ten portal od 2 lat.
Nowe serwery, nowe "odkrycia" i nowa sława.
Pozdrawiam i życzę sukcesów.
P.S. Może podpis Velture ma jednak sens?
Cóż. Czytanie komentarzy było ekscytujące kilka lat temu. Teraz gwiazdorzą.
Od teraz napisanie na forum "chuj ci w dupę", nabrało nowego znaczenia
A tam, ja zawsze powtarzam że ruchanie mężczyzn nie jest gejowskie, gejem jest ten kto się nadstawia.
Szkoda tylko że w pestkę nie trafiło.
Jak moszna to za hard,proszę o przeniesienie do działu zgodnie z sumieniem jakiegoś admnina.
Jak moszna to za hard,proszę o przeniesienie do działu zgodnie z sumieniem jakiegoś admnina.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów