📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dużo lepsze niż fame mma, nie wiem po co lamentujecie, mi się podoba.
Pedalstwo dla samców pachnących niemytą pałą.
Pojebane, żenada, jak w ogóle mogło powstać coś takiego, ręce opadają, ale każdy obejrzał do końca.
Cupracabra napisał/a:
Aż ściska w środku z zażenowania i głupoty, że mogło powstać coś takiego..
Jaki popyt taka i podaż.
habiTEK napisał/a:
Jakie obleśne, odrażające tłuste babsztylo-k***iszony błueee
Oh jest i on, pierwszy koneser pań na gładkim papierze albo w jpg. Niewyżyty seksualny predator którego podbojów nie jest w stanie zliczyć portal z czarno pomarańczowym logo. Normalne zdrowe ładne dupy, choć niezbyt mądre bo biorą udział w tym cyrku
Cupracabra napisał/a:
Aż ściska w środku z zażenowania i głupoty, że mogło powstać coś takiego..
A tam pierdolisz, mi się podoba
Ale dupki, ruchał bym
Podobno będzie na olimpiadzie .
A właśnie ze nagrane w pionie to piwko będzie.
Rozrywka dla ubogich umysłowo spierdolin. Zauważam zależność że lubują się w tym pajace z gejfonem w łapie i mieszkaniem od patodewelopera.
Całkiem niedawno się dowiedziałem o walkach patusów, nawet mnie to zainteresowało,, ale niestety fajterzy reprezentują umysłową biedę. Pewnie te dupy raczej inteligencją nie grzeszą , typowe zbiorniki na spermę.
Całkiem niedawno się dowiedziałem o walkach patusów, nawet mnie to zainteresowało,, ale niestety fajterzy reprezentują umysłową biedę. Pewnie te dupy raczej inteligencją nie grzeszą , typowe zbiorniki na spermę.
Zboki jebane, Z taką dupą tak się nie postępuje. Można wygłaskać, wycałować, wylizać, wydupczyć, ale kurwa lać? Zboki jebane.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów