Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Echelon, warszawa to nie polska... Raczej jakaś autonomia buraków i prostaków
To poco tutaj(Warszawa) przyjezdzacie? U siebie siedziec nie mozecie?
Teraz wiekszosc to warszawiacy napływowi, którzy po miesiacu pracy/studiowania tam, uważają się za warszawiaka...
ja się zastanawiam w jakiej ty warszawie byłeś.
O dzięki Ci Boże, że jest taki kraj jak Rosja. Tyle radości z niewielkich filmików, które trafiają na sadola <3
coby jawnego offtopu nie siać - ładnie się chłopaki porobili. ciekawe czym...
najgorsze sa te pizdy co nosza koszulki Metlliki i wielce szatany !
nie rozumiem co jest złego w tym, że ktoś kupi sobie koszulkę dobrego bandu w tym wypadku mety i będzie w niej chodził, nie robiąc nikomu nic złego. jeśli ktoś lubi i nie udaje nie wiadomo kogo, tak bardzo ci to przeszkadza, czy może Ciebie nie stać?
racja, "pseudo sataniści" również wkurwiają mnie ostro, pozerzy, którzy w życiu sceny i tłumu na oczy nie widziały, robiące foteczki z corną w lustrach na NK i znają tylko "nafing els meders". jednak zauważ to, że trochę wyogólniasz, bo nie każdy kto nosi tiszert ulubionego zespołu musi być ciotą -.-
ja się zastanawiam w jakiej ty warszawie byłeś.
Jest jedna, ta azjatycka. Przecież na wschód od Konina Azja się zaczyna.
oj i w polsce się podobni znajdą pamiętam kiedyś gdzieś na koncercie w środkowej polsce jak z jadącego pociągu paru wyskakiwało, bo pomylili albo
samemu się zbierało na bilet powrotny na dworcu, bo się wszystko przepiło w obcym mieście;)
podobno w latach 90 było w tym temacie ciekawie, teraz pankowców (jak i innych subkultur) jest garstka... następuje atomizacja młodzieży, nikt nigdzie i do niczego nie należy, skrajny jebany indywidualizm. siedzą tacy przed netem i się wyżywają na sobie (patrz komentarze w górę)
bla bla bla bla nie pierdol tym sie roznicie brudasy od reszty normalnych ludzi ze my sie nie przejmujemy ze caly hajs wydalismy na melanz i wracamy na gape a wy na dworacach zebrzecie o kase na bilet :/ zenada
a z tymi starymi to i napić się szło i podopierdać i najważniejsze nie pierdolili tak jak większość społeczeństwa głupoty tylko po to by ktoś ich lubił.
chyba każdy się zgodzi że i tak ci goście są lepsi niż emo, kurwa nie żebym był nietolerancyjny ale jakoś emo mnie strasznie wkurwia, małe spedalone dzieci bez płci, osobowości czy jakiejkolwiek astertywności.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów