Dwa najbardziej poryte gluty na świecie, ten co to wymyśla musi być niezłym rzeźnikiem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
~sveq - Plastusiowy pamiętnik to inna bajka.
W swoim linku masz nawet zdjęcia.
Amnestia z bólu wątpliwości,
Że nam odmówić przyjdzie rzadko,
Gdy Pan Ciemności prosi w gości.
W swoim linku masz nawet zdjęcia.
Hmmmmm, Panie Moderatorze, z tego co widzę, na sadisticu wszyscy cisną po wszystkich, hehe, wiec chyba nic wielkiego się nie stało za słowo: debilu. Ale jakby co, przepraszam ;D
to kurwa rozpierdala system na cycki ; D
dunno czy bylo, nie chce mi sie szukac, a ze to nie nowy top, tylko koment to zarzuce
dunno czy bylo, nie chce mi sie szukac, a ze to nie nowy top, tylko koment to zarzuce
przypominaja mi pewną piekna plastelinowa gierke na Playstation pod tytułem Skullmonkeys to było coś za dobre wspomnienie piwko.
Cytat:
Ja tam nie rozumiem, co oni w ogóle mówią :/
wicool napisał/a:
Bo Oni nie mowią debilu -.-
Jak widac: "nie ma emotek - nie ma ironii"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów