Kanał "zduping" generalnie jest chu**wy, ale muszę przyznać że z "jego ekscelencją" Putinem nieźle im wyszło
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeśli to im "nieźle wyszło", to boję się wejść na yt i przypadkiem trafić na ich inne dupstwa .........
Ale z was smutne zaszufladkowane smutne kurwy.
Sadistic 4 Life. eh?
Sadistic 4 Life. eh?
Pyr, pyr, pyr, pyr, pyr, pyr...
Mike Kenzo napisał/a:
Z Dupy to najlepszy kanał na polskim YouTube.
chyba kurwa dla dziesięciolatków..
Ile wy kurwa macie lat, że się tym jaracie? Sam jestem młody (23 niedługo) a uważam, że to gówno i podejrzewam, że nie z braku poczucia humoru. Tych wszystkich pedalskich nastolatków grających w gry i nagrywających to dla poklasku 10 latków też oglądacie? Jest kilka fajnych kanałów na YT ale zdecydowana większość to takie gówno, że cudem trafiło w niszę i wybiło się na minecrafcie czy tego typu grach (do samej gry i jej idei nic nie mam bo chociaż uczy dzieci kreatywności, mój 7 letni brat lubił w to pograć) a teraz aż mi się smutno robi jak wchodzę posłuchać muzyki i pojawiają się "popularne" filmiki w jakiś tam jebanych poleceniach youtubowych.
jak was to smieszy ladnieeee balasyy welbach macie istnee szmbooo
Hej ma ktoś link do ogyrinalnego filmiku w którym putin śpiewa?
Cytat:
Dla gimbów może i tak, nie dla kogoś kto używa, czy nawet posiada taki organ jak mózg. Ci ludzie to chyba mają iq kiszonego
Za promowanie patologii intelektualnej powinien być co najmniej stryczek
Mike Kenzo napisał/a:
Gdyby nie był lewakiem takim jak ty, to pewnie by tak było.
No i co tu jest zabawnego? Że co, że Rosją rządzi gość z jajami który się nie pierdoli w tańcu? Lepszy taki prezydent jak lafyrynda na stanowisku premiera która robi pośmiewisko z naszego państwa i nie potrafi chodzić po dywanie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów