chłopaki powinni chyba wsparcie wezwać do obsługi klientów
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
chłopaki powinni chyba wsparcie wezwać do obsługi klientów
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Coś pięknego! Pamiętam kilka lat temu na topie były te filmiki z Moskwy, "stop cham"i tam akcje z jeżdżeniem po chodnikach były na porządku dziennym. Wtedy (o ja naiwny!) myślałem sobie, że polactwo ma jeszcze daleko do zdziczenia, jakie panuje u Ruskich. Rok, dwa później pojawiały się pierwsze filmiki z cebulandii z kierowcami jeżdżącymi po chodnikach. No, a teraz widzę, że radośnie doszusowaliście do braci ze Wschodu. Brawo! Moje gratulacje! A policja niech tym pierdolonym cebularzom wpierdala najwyższe przewidziane prawem kary. Wielokrotnie powtarzałem i zdania nie zmienię - was trzeba jedną ręką mocno trzymać za ryje, a drugą uzbrojoną w pałę napierdalać po łbach. W przeciwnym razie rozłazicie się jak źle pilnowane bydło i robicie gnój.
Stefan.8 napisał/a:
a gdybym szedł sobie tym chodnikiem w ciąży !!??
albo jechał rowerem!!
szlak trafia jak takie coś widzę
gdybyś szedł w ciąży to byłaby nieźle pojebana akcja. stawiam, że część stojących w korku cofnęłaby na chodnik żeby im pomóc z takim mutantem
Jedna uwaga, Panie Autor.
To nie pyry, tylko wieśniak spod Poznania. Rejestracje PZ to najgorszy syf jaki w aglomeracji poznańskiej można spotkać.
To nie pyry, tylko wieśniak spod Poznania. Rejestracje PZ to najgorszy syf jaki w aglomeracji poznańskiej można spotkać.
Chrystusie niebieski, cóż za rzeź januszostwa - coś pięknego. Za takie pomysły powinni jeszcze przetrzepać im te januszo-mobile i wpierdolić za każdą spaloną zarówkę, brak trójkąta czy inne gówno do którego można się przyczepić.
"Jedna uwaga, Panie Autor.
To nie pyry, tylko wieśniak spod Poznania. Rejestracje PZ to najgorszy syf jaki w aglomeracji poznańskiej można spotkać. "
akurat jedyna rejestracja PZ to grzecznie jedzie przed nagrywającym...
To nie pyry, tylko wieśniak spod Poznania. Rejestracje PZ to najgorszy syf jaki w aglomeracji poznańskiej można spotkać. "
akurat jedyna rejestracja PZ to grzecznie jedzie przed nagrywającym...
@Monsieur_Hrabal
To nie pyry, tylko wieśniak spod Poznania. Rejestracje PZ to najgorszy syf jaki w aglomeracji poznańskiej można spotkać."
Takigo buractwa i chamstwa jak u was w tym wielkim Poznaniu to w calej Polsce ze swieczka szukac. I czy jechalo PZ czy PO taki sam buc za kierownica. Wiec nie wyjezdzaj tutaj z takimi farmazonami.
To nie pyry, tylko wieśniak spod Poznania. Rejestracje PZ to najgorszy syf jaki w aglomeracji poznańskiej można spotkać."
Takigo buractwa i chamstwa jak u was w tym wielkim Poznaniu to w calej Polsce ze swieczka szukac. I czy jechalo PZ czy PO taki sam buc za kierownica. Wiec nie wyjezdzaj tutaj z takimi farmazonami.
To jest różnica miedzy strażą miejską, a policją... SM staje tam, gdzie uda się złapać człowieka za byle co, a policja staje tam, gdzie dochodzi do wypadków lub notorycznych naruszeń przepisów.
Abraxus napisał/a:
Kurwa jak w Rosji.
A wszyscy pewnie od razu jak jeden mąż - władza kradnie, bandyci biegajo po ulicach w biały dzień a wy niewinnych ludzi kurłaaa łapiecie.
Płacą podatki drogowe i paliwowe a piesi którzy ich nie płacą mają tak samo szerokie chodniki jak oni pasy ruchu. Gdzie tu widzisz sprawiedliwość?
Hahahaha, ło kurwa, ale mi humor poprawiłeś
kks poznański pies !!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów