tak bym widział tym wszystkich ekozjebów ostatnie pokolenie itd ., im by to pasowało ..
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:10
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-14, 22:12
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czemu ona to robi? Nie rozumiem. Taka atrakcyjna kobieta, może dupy dawać za $ i dobrze z tego żyć, po co jej to grzebanie w wysypisku?
Wszystko świeżutkie tak jak ta jej reklamówka. My jesteśmy po prostu za dużo w dupie mamy.
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
O kurwa.... dobrą kość wyrzucili....
Pierdolisz jak potłuczony.... Jestem zatwardziałym antypisowcem, ale generalnie ludziom się polepszyło.
a ja zatwardziałym takich debili jak ty , lewo skrętnych idiotów !
00:44 Marnotrawstwo!
Nie do pomyślenia w UE - czyli Mięso Oddzielane Mechanicznie - to wszystko się mieli i żresz to na co dzień
karton w parówkach to akurat każdy zna.
Nie do pomyślenia w UE - czyli Mięso Oddzielane Mechanicznie - to wszystko się mieli i żresz to na co dzień
karton w parówkach to akurat każdy zna.
@marek2253: Poznasz jeszcze w tej dekadzie
kulawiec napisał/a:
Nagrałeś jak rzygasz, to teraz nagraj jak to zjadasz.
To powiedz kiedy będziesz gotów z łyżka w reku. Nakładam.
FulTun napisał/a:
To powiedz kiedy będziesz gotów z łyżka w reku. Nakładam.
Świetnie, to ja już trzymam łyżkę i czekam, jak zjesz i dasz filmik. Możemy nawet tutaj prawie wszyscy trzymać łyżki jak będziesz nagrywał filmik, jak to zjadasz. Wszyscy pewnie nie, bo niektórzy będą sobie wtedy pewnie walić.
@WKND: Proszę jaka ładna tuszka.
Ppoolicjjaaa napisał/a:
lewo skrętnych....!
Debilem to trzeba być, by widzieć w mojej wypowiedzi skręt w lewo...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów