Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeśli o mnie chodzi, to w Polsce może być całkowita prohibicja. Alkohol, papierosy itp mogą nie istnieć dla mnie. Ale ty zapewne MUSISZ coś przyćpać, bo bez tego łapki chodzą jak przy parkinsonie.
Japierdole.. Herkules mówiłem ci już ogarnij tę obniżoną serotoninę bo pod każdym tematem dzień w dzień napierdalasz te agresywne komentarze. Codziennie masowe komenty a pulę cały czas masz tę samą, to znaczy że ktoś ci je na bieżąco usuwa
Nie chcesz używek to zacznij jeść czekoladę, podobno działa pobudzająco na wydzielanie serotoniny.
Ale ty zapewne MUSISZ coś przyćpać, bo bez tego łapki chodzą jak przy parkinsonie.
Wiadomo, jak rano nie przyjmę szczura gałki muszkatowej i nie przegryzę korzeniem marihuaen to się nie wysram.
Nie chcesz używek to zacznij jeść czekoladę
A chuj cię obchodzi moja serotonina. Co ty kurwa z CIA jesteś czy z GRU że mnie obserwujesz? pooglądaj sobie gówno jak je zrobisz i zrób zdjęcia, żebyś nie zapomniał jak wygląda twoje danie główne.
Pewnie dlatego jesteś takim sfrustrowanym pedrylem, a w ramach rozrywki obciągasz kitę staremu. Zajaraj sobie czasem to dasz odpocząć szczęce
Coś za często o tych pedrylach piszesz. Zabolało,że ktoś nie jest ujebany w uzależnienie od tego gówna? Dla mnie możesz zdychać pod płotem, chuj mnie to obejdzie!
UWAGA KRYPTOPEDAŁ!!!
A chuj cię obchodzi moja serotonina. Co ty kurwa z CIA jesteś czy z GRU że mnie obserwujesz? pooglądaj sobie gówno jak je zrobisz i zrób zdjęcia, żebyś nie zapomniał jak wygląda twoje danie główne.
Janek kurwa było mówione!
Nie mieszaj alkoholu z lekami na paranoje bo ci szkodzi, znowu zaczną cię śledzić agenci mosadu.
Takich naćpanych śmieci trzeba się pozbywać i to koniecznie zanim kogoś zabiją na drodze, albo siekierą w narkotycznym oszołomieniu.
Po pierwsze :
Ale z Ciebie kurwa leszcz to aż mi słów brakuje.
Po drugie:
Jesteś takim kurwa leszczem, że aż mi słów brakuje.
Po trzecie:
j.w.
Coś za często o tych pedrylach piszesz. Zabolało,że ktoś nie jest ujebany w uzależnienie od tego gówna? Dla mnie możesz zdychać pod płotem, chuj mnie to obejdzie!
UWAGA KRYPTOPEDAŁ!!!
Nie musisz się podpisywać pod postem.
Takich naćpanych śmieci trzeba się pozbywać i to koniecznie zanim kogoś zabiją na drodze, albo siekierą w narkotycznym oszołomieniu.
Nie pierrdol jak nie palisz. Najarany o wiele bardziej uważnie jeżdżę niż normalnie, wszystko zalezy od człowieka. I trawka nie jest dla każdego.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów