Pyta ostatnio ma strasznie nierówne odcinki, jednak ten odcinek wypadł bardzo dobrze(duża w tym zasługa Kozy).
Pyta ostatnio ma strasznie nierówne odcinki, jednak ten odcinek wypadł bardzo dobrze(duża w tym zasługa Kozy).
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak dla mnie są załośni.
Jak dla mnie gówno mnie obchodzi twoje zdanie ekspercie. Robią to co lubią, ponadto podoba się też innym. Robisz coś ciekawszego, bardziej podniosłego w swoim życiu?
Ten wąsaty pedał, co mówi, że starsi ludzie są obciążeniem dla państwa to mnie wkurwił na maksa... Zrobili swoje i na śmietnik, tak zjebie? Przecież żyjemy po to by zarabiać na budżet państwa i ZUS. Jakbyś mi takie coś wąsata kurwo powiedział to z miejsca wyjebałbym ci kopa w mordę. Żebyś chuju sam zdechł, niechaj ktoś cię odjebie, jak nie potrzebnego śmiecia. Pozdrawiam, osoba wychowana przez babcię i dziadka...
21 lat, ale szkoły nie tyle chyba nie skończyłeś żadnej, co nawet nie podjąłeś nic po podstawówce... konta tutaj sam chyba też nie założyłeś ? Bo patrząc na Twoje durne wypisy, to ręce opadają...
Ten wąsaty pedał, co mówi, że starsi ludzie są obciążeniem dla państwa to mnie wkurwił na maksa... Zrobili swoje i na śmietnik, tak zjebie? Przecież żyjemy po to by zarabiać na budżet państwa i ZUS. Jakbyś mi takie coś wąsata kurwo powiedział to z miejsca wyjebałbym ci kopa w mordę. Żebyś chuju sam zdechł, niechaj ktoś cię odjebie, jak nie potrzebnego śmiecia. Pozdrawiam, osoba wychowana przez babcię i dziadka...
Hmm jesli twoja ambicja zyciowa jest zarabiania na budzet panswta i zus to ty masz niezle najebane we lbie, widac ze cie komuchy wychowaly ty maly pederasto
@up Pozerstwo bo nie ma 18-stki i jest ateista? Jebnij sie w glowe najlepiej krzeslem...
Znam wielu takich "tru metali" ateistów Hue hue hue
No nie wierzę, trzeba być chyba jebaną lewacką kurwą z materiału pyty, żeby nie wyczuć ironii w wypowiedzi starszego pana.
Nie spodziewałbym się, że może wyjść taki dobry odc. na WOŚPie
Jak dla mnie gówno mnie obchodzi twoje zdanie ekspercie. Robią to co lubią, ponadto podoba się też innym. Robisz coś ciekawszego, bardziej podniosłego w swoim życiu?
Jak dla mnie spierdalaj ;]
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów