Jest niezły pisk. Akcja na początku, później już niewiele się dzieje.
Jest niezły pisk. Akcja na początku, później już niewiele się dzieje.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ogólnie to wk***ia mnie, że dał mu żywego królika zamiast martwego.
cóż biorąc pod uwagę że głównym zmysłem postrzegania tego "pupilka" są receptory podczerwieni wciskanie mu powiedzmy piersi z kurczaka byłoby raczej bezsensowne.
to trochę jak użalanie się nad żywą karmówką dla kierowanego wibracjami ptasznika.
zresztą, przynajmnie będzie spokój na tydzień
Na początku myślałem, że królik zapierdala po ścianie.
Ogólnie to wkurwia mnie, że dał mu żywego królika zamiast martwego.
Tylko że na martwego najprawdopodobniej nawet by nie spojrzał. Taka prawda.. Miałem kiedyś Boa, wyjechałem na 2 tygodnie a akurat przyszła pora karmienia była sroga zima, wiec ojciec w samochód do sklepu po szczura, szczura w pudełko w bagażnik i jak wszedł do domu szczur okazał się być sztywny (w bagażniku było za zimno) wiec wrzucił trupa do terrarium, a wąż: "are you fucking kidding me". Wiec ojciec szczura w kombinerki za ogon i zaczyna zapierdalać nim po terrarium no to wężyk od razu uradowany zaczyna polować.. złapał szczura, zaczyna dusić wiec ojciec puścił .. no to i wąż puścił bo to co za ofiara co się nie wyrywa.. Dopiero za drugim podejściem gdy ojciec szarpiąc kombinerkami szczura za ogon udawał rozpaczliwa próbę ucieczki z morderczego uścisku ta wybredna gnida "zabiła" w swoim mniemaniu martwa już ofiarę i z satysfakcja ją oszamała. Pozdrawiam
Ps. Węża już nie mam bo matka powiedziała albo wąż albo ona.
A ja zdecydowanie wolałbym, żebyś przemyślał swoje zachowanie oraz to co napisałeś...Już!? No to teraz grzecznie proszę iść sobie na samosie.pl
a ciebie jak bawi ten filmik i te zajebiste niby zblizenia to moze faktycznie ciebie na zywca ktos powinien dusic a drugi filmowac debilu
myslisz ze jestes fajny bo sobie na miniaturke zdjecie psychopaty kretyna wstawiles. Kiedys ktos taki rozwali ci leb i zmienisz nastawienie baranie
a ciebie jak bawi ten filmik i te zajebiste niby zblizenia to moze faktycznie ciebie na zywca ktos powinien dusic a drugi filmowac debilu
myslisz ze jestes fajny bo sobie na miniaturke zdjecie psychopaty kretyna wstawiles. Kiedys ktos taki rozwali ci leb i zmienisz nastawienie baranie
Jednak to jest sadistic, dla sadystycznych ludzi więc uczucia tu nie wchodzą w grę.
Dobry filmik
Hehehehehehehehe...dobre,dobre:D Ale masz powiem Ci normalnie genialne teksty:D Kto Cie takich nauczył? No normalnie wymiękłem:D Idę o zgrzewkę piwa, że jesteś albo 40 letnią dziewicą której nikt nigdy nawet nie pochwalił, że ma fajne cycki, (bo pewnie ich nie masz) albo zniewieściałą starą babą którą posuwa parafialny wikariusz:D A tak na serio, to na tym portalu nie ma miejsca na sentymenty. Nigdzie nie napisałem, że mnie ten filmik bawi. To po pierwsze. Po drugie to jest sadistic.pl a nie kochajmyzwierzaczki.de. Pomyliłeś (choć dalej obstawiam, że pomyliłaś ) portale. Po trzecie to chuj Ci do tego co mam w avatarze. A jak mnie jakiś pierdolec zabije, to przynajmniej mam nadzieję, że nakreci filmik i wrzuci to na sadola:D
weze nie sa padlinozercami i jak mu dasz zdechlego to on sie go nie chyci... karme dla psow mu kurwa dajcie -.- wezowi musisz dac zywego zwierza, tak jak pajakowi zywego owada.
Tygrysi:
Siatkowy:
Co do podawania pokarmu zywego/martwego... Nie kazdy waz przyjmie martwy pokarm, trzeba troszeczke nad tym popracowac aby go zachecic. Osobiscie nie umialbym zabic myszy czy krolika (mniej humanitarnie niz robi to waz) dlatego tez pozostawiam jemu te role.
Świetny look... Trzymać węża w szafie z szybką.... Kurwa. Dizajner...
Sadze, ze ta "szafa z szybka" jest jedynie pomieszczeniem do karmienia, aby w normalnym terarium nie narobic syfu... a takze dla bezpieczernstwa weza (takie tam spekulacje)
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów