📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
@monczao
Zawsze trzeba jakoś usprawiedliwić swoją życiową niezaradność. Jak zabraknie Żydów to zaczniesz szukać Masonów itd... A niedorajdą nadal będziesz.
Zawsze trzeba jakoś usprawiedliwić swoją życiową niezaradność. Jak zabraknie Żydów to zaczniesz szukać Masonów itd... A niedorajdą nadal będziesz.
Co to kurwa są za mrówki do chuja?!
@kmieciuz
żyd detekted
żyd detekted
panchamityle napisał/a:
@kmieciuz
żyd detekted
Cebul-Zazdrośnik detected
Powiem wręcz, że wydaje mi się, że to Ty jesteś dosyć niezaradny, jeżeli nie potrafisz znaleźć w niezależnych źródłach informacji na temat pochodzenia wielu polityków czy np. ludzi szoł-biznesu. To nie są teorie spiskowe, jak się chce to można to łatwo zweryfikować. Taka sytuacja panuje nie tylko w Polsce, a na całym świecie (ja np. obecnie jestem na studiach w USraelu i tu jest tak samo).
Pozdrawiam trzeźwo myślących.
Powiem wręcz, że wydaje mi się, że to Ty jesteś dosyć niezaradny, jeżeli nie potrafisz znaleźć w niezależnych źródłach informacji na temat pochodzenia wielu polityków czy np. ludzi szoł-biznesu. To nie są teorie spiskowe, jak się chce to można to łatwo zweryfikować. Taka sytuacja panuje nie tylko w Polsce, a na całym świecie (ja np. obecnie jestem na studiach w USraelu i tu jest tak samo).
Pozdrawiam trzeźwo myślących.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów