pięcioletnia dziewczynka w sklepie zoologicznym:
- popłosze tego czałnego kłólika'
sprzedawca na to:
- a może chwiałabyś tego szarego, albo tamtego czarnego. ooo a może tego z brązową łatką
a na to dziewczynka
- a mojego pytona to piełdoli jaki koloł będzie miał jego obiad
zamiast dziewczynki pasował by płemieł łyży chuj...
Kaszalota najłatwiej złowić na eklery.Widziałem jak węże wpierdalają małe myszki - mówię spoko, przecież one chyba tylko po to są, ale tu mamy jebanego królika, który normalnie jest traktowany jako zwierzątko domowe, a w tym wypadku jest w formie "myszki" dla pytona. wow.
A pasztet z konia to się fajnie wpierdala, nie?
no pięknie.. sadistic.pl wraca do formy ?
No kurwa to ma być sadol?!
Wolałbym karmić króliki i szczury wężami...
Jakby tego królika zabijał człowiek, męcząc go przy tym to uznałbym autora filmiku za chorego zjeba, ale tutaj to jest po prostu piękno matki natury
Oczywiście duży, zimny browar leci
W pięknie natury jest, to, że ofiara może spierdolić. A tu to jest przykład popierdolonego kolesia, który męczy zwierzęta. (powinien karmić to kurewstwo mrożonym pokarmem.
frajer be serca. Nienawidze ludzi, ktorzy znecaja sie nad zwierzetami,a ty do takich nalezysz.
beznadziejny film...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów