Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
No fajnie ale co to miało udowodnić i czemu służyć ? bo jakoś nie widzę w tym celu.
No faktycznie bo jeżeli to coś: nie obciąga gały, nie biega po piwo ani nie zrobi nam koryta to nie ma sensu
Jak by wszyscy mieli mieć takie podejście to do tej pory mieszkali byśmy w jaskini.
No faktycznie bo jeżeli to coś: nie obciąga gały, nie biega po piwo ani nie zrobi nam koryta to nie ma sensu
Jak by wszyscy mieli mieć takie podejście to do tej pory mieszkali byśmy w jaskini.
@Up A co szlachta się znalazła, że to już w jaskini nie łaska mieszkać?!
@MudPie w jaskini mieszka i nie narzeka ;D
Chyba coś Ci się pomyliło. Co patrząc na wiek nie dziwi. młodyś jeszcze. Nie płyną z tego żadne wnioski, ot zrobili to dla jaj. Nic z tego nie wynika, nie przyczynia się to do niczego, niczego to nie udowadnia, ergo - nie ma w tym żadnego celu i sensu. I właśnie tak postępując byśmy mieszkali w jaskini.
Chyba coś Ci się pomyliło. Co patrząc na wiek nie dziwi. młodyś jeszcze.
Pochwalisz się swoim (prawdziwym) wiekiem to pogadamy.
Nie płyną z tego żadne wnioski, ot zrobili to dla jaj. Nic z tego nie wynika, nie przyczynia się to do niczego, niczego to nie udowadnia, ergo - nie ma w tym żadnego celu i sensu. I właśnie tak postępując byśmy mieszkali w jaskini.
Skoro twierdzisz że własnoręczne zbudowanie działającej cewki i prowadzenie doświadczeń z nią jest bez sensu to ja z Tobą nie mam o czym rozmawiać. Widać jesteś z pokolenia "3 x Z" (zakuj, zdaj, zapomnij). Faktycznie własnoręczne budowanie działających maszyn, testowanie ich, nauka poprzez doświadczenia (a nie kurwa kucie na pałę formułek) nie ma sensu... skoro zrobił to dla jaj? Kurde Nicola Tesla to musiał być dopiero jajcarz nie?
No tylko popatrz na niego jaki jajcarz!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów