18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (12) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:43
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
N................o 2014-01-23, 9:06
Suche drewno, bez sęków, więc taka praca to przyjemność. Lubię robotę przy drzewie.
Zgłoś
nivr1 2014-01-23, 9:17 9
od kiedy suche drewno łatwiej rąbać? ;> idąc tym tokiem rozumowania to mokre będę od dziś scyzorykiem rąbał
Zgłoś
Brumm22 2014-01-23, 9:26
I chuj napierdala siekierą w ziemię. Amator nie wie, że ją tępi
Zgłoś
z3r0c00l1337 2014-01-23, 9:30 18
Pozdrawiam ludzi którzy myślą ze suche się lepiej rabie od mokrego - nie wypowiadajcie się jeśli jedynie gdzie mieliście okazje rąbać drewno to gra Settlers. Po chuj z siebie debila robić nie wiedząc czy się ma racje . A jeśli komuś bardzo zaimponował powyższy filmik to polecam dupę ruszyć z domu i pobiegać chociaż, czy spacer jakiś.
Zgłoś
włóczykijskc 2014-01-23, 9:38
Już widzę te okropne odciski na palcach.
Zgłoś
Lasarr 2014-01-23, 9:42 1
90% to dobra siekiera poprostu lol
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2014-01-23, 10:15
z3r0c00l1337 napisał/a:

Pozdrawiam ludzi którzy myślą ze suche się lepiej rabie od mokrego - nie wypowiadajcie się jeśli jedynie gdzie mieliście okazje rąbać drewno to gra Settlers. Po chuj z siebie debila robić nie wiedząc czy się ma racje .

A bo widzisz gimbazjalni blokersi to wszystko wiedzą najlepiej , jakby jeden z drugim kiedykolwiek rąbał to by głupot nie pisał .
-piwko dla Ciebie
Zgłoś
zielony_kapturek 2014-01-23, 10:38
Tylko debil tak rąbie drzewo. Doskonale znany mi temat, ale k*urwa mać jak by był szef gdzieś tam to by go wielki ch*j strzelił.
Ten matoł napier*dala siekierą Fiskars o ziemie(Dosyć duża więc wnioskuje X25 lub X27) więc jeszcze kilka takich wyczynów i siekiera za 250zł idzie do kosza.Tak tak jakby ktoś widział ostrze jest okrutne dla drzewa, ale kontakt z każdym innym twardszym materiałem strasznie go niszczy, poza tym nie ostrzy się tego normalnie bo producent daje pilnik za kolejne 200zł i wystarczy nim przejechać 2 razy i niby nowe;) A tak poza tym siekierą to można sąsiada pogonić, a w XXI wieku są łupiarki i inne urządzenia aby człek rozumny mógł siedzieć i pić zimnego żubra.
Zgłoś
Black Snake 2014-01-23, 10:49 3
@up, ale siekierą się fajnie robi. Jak jeździłem na różne działki do znajomych to ich rodzice/dziadkowie często musieli rąbać, a że my po około 18 lat to nas wykorzystywali do tego w zamian za nocleg Fajnie się rąbie, w górach to dodaje klimatu, a i później zimnego piwa się napić i do lodowatej rzeki wskoczyć jest miło a rano na kacu do źródełka po krystalicznie czystą i zimną jak z zamrażalki wodę No i trochę wysiłku nikomu nie zaszkodzi, a nawet pożytku w ciele trochę przyniesie. I takie pytanie. Serio mokre łatwiej niż suche porąbać? Zdarzyło się i takie, i takie rąbać i z tego co pamiętam łatwiej było suche (chyba, że sęk się trafił to kurwicy szło dostać -.-).
Zgłoś
esese7 2014-01-23, 11:03
Siekierą to może i mokre łatwiej - nie wiem czy jakaś różnica, ale ostatnio miałem do porąbania starą czereśnie, pozwijaną jak cholera i do tego w cholerę sęków, nie - sorry - w pizdu sęków. Akurat do czereśni używałem "rozbijaka". Nie mam pojęcia jak to się nazywa fachowo nazywa - ot taki 2,5 kilowy klin na stylu. Rozbijanie tego jak było mokre to tragedia. Jak podeschło to już było w miarę ok. Przy większych kawałkach to wolę jednak suche, a przy mniejszych to i tak już wszystko jedno. Poza tym mokre jest cięższe (przy średnicy dochodzącej do metra to już ma znaczenie), a do tego w chuj robactwa

Co do filmu to chyba sobie powybierał takie kawałki, bo proste jak od linijki.
Zgłoś
Tafariel 2014-01-23, 11:19
Siekiera Fiskarsa to nic dziwnego, że tak idzie
Zgłoś
nsa 2014-01-23, 12:21
A na koniec jest tak zjebany, że pierdolnie sobie w nogę
Zgłoś
czakistar 2014-01-23, 12:44 2

gorszą siekierę miałem
Zgłoś
NealCaffrey 2014-01-23, 12:57
bazzyl napisał/a:

Nie wiem czym się zachwycać. Proste i suche drewno bez sęków. Ot cała filozofia.

Widać, żeś nigdy chyba nie rąbał, najlepiej się rąbie właśnie świeżo po ścięciu, sprawdz sobie, suche drewno i takie z którego jeszcze tryskają soki po uderzeniu, zauważysz różnicę i swój błąd.

Sadole, pierdolą, że suche drewno lepiej się rąbie a pewnie im mama w piecu rozpala żeby mogli swoje ptaszki umyć w ciepłej wodzie
Zgłoś
hermesruch 2014-01-23, 14:18
na koncu widac ze to diesel to co nie porabie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem