Rabin i pies
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nawet psy wiedzą , że żyd to ścierwo i na to trzeba wyć .
Szkoda , tylko że wielu ludzi nie jest w stanie tego pojąć
Szkoda , tylko że wielu ludzi nie jest w stanie tego pojąć
łysa_pała napisał/a:
A ja się pytam: gdzie jest najbliższa komora?!
Niema i nigdy nie było. żydzi sami sobie ubzdurali, że miejsca gdzie ich odkażano, odrobaczano były komorami gazowymi. Ile skomplikowanych procedur trzeba przeprowadzić, żeby bezpiecznie zagazować jednego człowieka a potem odkazić tą komorę żeby spokojnie można było wejść. A co dopiero kilkadziesiąt osób kilka razy dziennie. To jest nierealne, wszyscy by się szybko pozatruwali w tym obozie. Żydzi naginają historię, wszędzie żądają kasy za to co wycierpieli, przeprosin a jak ktoś ma inny punkt widzenia to jest neonazistą, antysemitą, podłym chujem.
@Łysa Pała
Ho Ho!, zamknęli dziś gimnazjum?
Ho Ho!, zamknęli dziś gimnazjum?
@up
W odróżnieniu od Ciebie ja podałem prawdziwy wiek, więc jeśli wytężysz swoja szarą komórkę, wiem, nie będzie to łatwe, to pojmiesz, że w czasie mojej edukacji nie było gimnazjum.
Na Ciebie nie podziałało...
W odróżnieniu od Ciebie ja podałem prawdziwy wiek, więc jeśli wytężysz swoja szarą komórkę, wiem, nie będzie to łatwe, to pojmiesz, że w czasie mojej edukacji nie było gimnazjum.
BongMan napisał/a:
Nie ma, ale możesz się powiesić. Też działa.
Na Ciebie nie podziałało...
@Plecionkarz
Czytam to co piszesz i chyba masz rację, nikt w obozie nie dopuściłby do trucia pracujących więźniów przy instalacji gazowej. A już nie wyobrażam sobie jaki to byłby wstyd dla komendanta obozu, gdyby miał największą śmiertelność w Sonderkommando, jak nic by nie spał. A kto wie może dostał by też sraczki?
Czytam to co piszesz i chyba masz rację, nikt w obozie nie dopuściłby do trucia pracujących więźniów przy instalacji gazowej. A już nie wyobrażam sobie jaki to byłby wstyd dla komendanta obozu, gdyby miał największą śmiertelność w Sonderkommando, jak nic by nie spał. A kto wie może dostał by też sraczki?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów