Ciekawe czy pani podziękowała.
Ciekawe czy pani podziękowała.
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Postawa obywatelska niezwykle budującą. Na szczęście po ziemi nie chodzą jedynie cioty i cwele, którzy jedynie co potrafią to nagrywać smartfonem.
Świetnie, wiesz jaka jest różnica? Taka, że u nich policja by zrobiła tak samo, a sad by go wyjebał do pierdelka Bożego. U nas zaraz byś leżał obok niego tak samo skuty, dostałbyś wyrok za pobicie, a złodziejaszek by cie wydoił na kasę z odszkodowania, bo mu wybiłeś dwa zęby a on nie chce chodzić szczerbaty.
Zatrzymanie obywatelskie jest ładnie opisane, zatrzymanie do przyjazdu policji powinno się odbywać bez użycia ŚPB i przemocy. Możesz go trzymać za kaptur i czekać, ale jeśli wyjebiesz mu liścia, to z automatu jesteś tak samo w dupie jak i on
Świetnie, wiesz jaka jest różnica? Taka, że u nich policja by zrobiła tak samo, a sad by go wyjebał do pierdelka Bożego. U nas zaraz byś leżał obok niego tak samo skuty, dostałbyś wyrok za pobicie, a złodziejaszek by cie wydoił na kasę z odszkodowania, bo mu wybiłeś dwa zęby a on nie chce chodzić szczerbaty.
Zatrzymanie obywatelskie jest ładnie opisane, zatrzymanie do przyjazdu policji powinno się odbywać bez użycia ŚPB i przemocy. Możesz go trzymać za kaptur i czekać, ale jeśli wyjebiesz mu liścia, to z automatu jesteś tak samo w dupie jak i on
Święte słowa. Nie miej do mnie żalu, ale mój komentarz był głosem tęsknoty za normalnością, a nie lewackim spierdoleniem naszych czasów.
Czepiłeś się jak czub jakiś. Idź do piwnicy, tam będziesz bezpieczny.
będę bezpieczny tylko wtedy kiedy będziesz mieszkał w pokoju z miękkimi ścianami i bez klamek
będę bezpieczny tylko wtedy kiedy będziesz mieszkał w pokoju z miękkimi ścianami i bez klamek
Wysraj się smalcem pseudointeligencie. Ha tfu!
ojej chyba kogoś zabolało
Głupi jesteś i tyle, chcesz zaistnieć to skomentuj coś z sensem a nie pierdolisz jak gówniarz z 5 klasy. Mamlaj co chcesz, pokazałeś już coś wart, pajacu. Powiedziałbym ci więcej ale poskarżysz się sdminom jak każdy taki frajer i mi dadzą bana, a chcę komentować. Ciśnij wora to oddech złapiesz.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów