mi6chal, hmm... banda idiotów wrzeszczą "precz z komóną" (pisownia celowa), mimo, że w Polsce NIGDY nie było komunizmu. Był "rozwinięty" socjalizm. Jedyny kraj, który dokonał komunizmu to Kampucza (i to bardzo makabrycznie tego dokonali) za Pol Pota (nie było pieniądza, klas, podatków, a ludzie pracowali na wspólne dobro). I był to tak "dobry" komunizm, że aż komunistyczny Wietnam interweniował i obalił Pota.
Nie mój drogi, nie mam "bulu dupki" o 1 000 łysych którzy wrzeszczą coś o komunie która rzekomo była/jest/będzie w Polsce. Mam ból dupy o kulturę tych śmieci i to, za kogo oni się uważają.
Kibic = kulturalna osoba która kibicuje ukochanej drużynie, nie pali flar, nie robi debilnych politycznych sektorówek, nie robi ustawek "w imię klubu". Sport to takie coś, co jest DŻENTELMEŃSKĄ rywalizacją, pełną szacunku i kultury. A skoro sportowcy w ogromnej większości mają klasę i szacunek to i wymagam,
żeby kibice zachowywali się identycznie. Nie ma w sporcie miejsca ani na ustawki, ani na polityczne protesty (szczególnie te idiotyczne typu "precz z komuną" czy "precz z Tuskiem".
Jak zrozumiesz, że trzeba rozgraniczać sport od polityki, to zrozumiesz co miałem na myśli.
pelepele,
Uuu... czyżby wściekły "kibic" Legły?
Dobrze wiedzieć, że jesteś samozwańczym "arbitrem elegancji" sadistica
Niestety za bardzo do mnie nie przemawia twój argument o "debilu roku" (swoją drogą bardzo mnie cieszy, że coś wygrałem) skoro 84 osoby czują to samo co ja
No ale dziękuję bardzo za docenienie mnie :3