18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 8 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Galu87 2012-09-12, 19:43
Kurde muszę chyba zacząć czytać te umowy, bo boję się że przyjdzie diabeł i zje moją dusze
Zgłoś
kasiakamyczek 2012-09-12, 19:46 6
bit-tech.net/news/gaming/2010/04/15/gamestation-we-own-your-soul/1

A jednak to prawda!
Zgłoś
Najlepszy_na_świecie 2012-09-12, 19:49 22
Jejkob napisał/a:

Ale ludzie to mają nasrane od tego kościoła.... oj mają

A wiesz, ja wiele razy byłem w kościele i nigdy takich rzeczy nie słyszałem. Zaraz usłyszę, że jestem jakiś upośledzony, bo chcę wierzyć w to, że coś jest oprócz nas i wg większości ślepo akceptuję to co mówi kościół. Historia pokazała tysiące razy, że kościół nie miał racji, więc człowiek sam powinien decydować, bo po to ma rozum. Niestety dla większości obowiązuje zasada:

wierzysz w coś = jesteś ciemną masą i łykasz wszystko

Gość nie ma pokolei i to widać, ale idąc Twoim tokiem rozumowania to jeśli on nienormalny, to inni też. Przyjmując tę samą zasadę to jeśli gość jest np. z Poznania, to wszyscy w Poznaniu tacy jak on.

W Polsce jest teraz moda na "bycie oświeconym", bo my zawsze do tyłu. Ale jakby Ci wszyscy naprawdę byli tacy "oświeceni", to by wiedzieli, że innych się nie obraża, choćby wierzyli w asfalt.

A tak przy okazji to śmiejecie się z tych babć i dziadków, a te jak ich określacie "moherki" (choć większość napisze przez CH), mają więcej kasy od Was i jeszcze się nią dzielą z wodzem. To chyba jednak nie tacy głupi, co?

Fajne, to niedługo jak się pójdzie do kościoła, to będzie się hipsterem.

PS.

Dlaczego w internecie jak napiszę, że lubię kościół to mnie zbluzgają, a w realnym życiu nie? Chyba wszyscy znamy odpowiedź.

Mój post nie ma na celu nikogo obrażać. Ja tylko patrzę na to rozsądnie. Każdy ma prawo widzieć diabła nawet w pralce i nic mi do tego.
Zgłoś
Darkstep 2012-09-12, 20:12 15
Czytajcie lepiej warunki umowy programów od Apple

drum'n'bass | dubstep | breakcore
Zgłoś
Sarkos 2012-09-12, 20:34 1
Najlepszy_na_świecie napisał/a:

A wiesz, ja wiele razy byłem w kościele i nigdy takich rzeczy nie słyszałem. Zaraz usłyszę, że jestem jakiś upośledzony, bo chcę wierzyć w to, że coś jest oprócz nas i wg większości ślepo akceptuję to co mówi kościół. Historia pokazała tysiące razy, że kościół nie miał racji, więc człowiek sam powinien decydować, bo po to ma rozum. Niestety dla większości obowiązuje zasada:

wierzysz w coś = jesteś ciemną masą i łykasz wszystko

Gość nie ma pokolei i to widać, ale idąc Twoim tokiem rozumowania to jeśli on nienormalny, to inni też. Przyjmując tę samą zasadę to jeśli gość jest np. z Poznania, to wszyscy w Poznaniu tacy jak on.

W Polsce jest teraz moda na "bycie oświeconym", bo my zawsze do tyłu. Ale jakby Ci wszyscy naprawdę byli tacy "oświeceni", to by wiedzieli, że innych się nie obraża, choćby wierzyli w asfalt.

A tak przy okazji to śmiejecie się z tych babć i dziadków, a te jak ich określacie "moherki" (choć większość napisze przez CH), mają więcej kasy od Was i jeszcze się nią dzielą z wodzem. To chyba jednak nie tacy głupi, co?

Fajne, to niedługo jak się pójdzie do kościoła, to będzie się hipsterem.

PS.

Dlaczego w internecie jak napiszę, że lubię kościół to mnie zbluzgają, a w realnym życiu nie? Chyba wszyscy znamy odpowiedź.

Mój post nie ma na celu nikogo obrażać. Ja tylko patrzę na to rozsądnie. Każdy ma prawo widzieć diabła nawet w pralce i nic mi do tego.

Widzisz, jesteś katolikiem, więc wszystko jest ok. Co innego gdybyś był katolem/oszołomem/fanatykiem.
Zgłoś
K................n 2012-09-12, 20:56
Moje oddawanie duszy się nie liczy, bo mam piraty i nie rejestruje ich w internecie
Zgłoś
solteck 2012-09-12, 21:06
aveyron napisał/a:

Ja tam oddałem.. w chuj razy

Prostytutka

Jakie życie, takie bajki...
Zgłoś
ArkaSzatana 2012-09-12, 21:26 1
"Mam dwie córki, i dużo przebywam z młodzieżą..."
Kurwa, ksiądz !
Zgłoś
DisHonoreD 2012-09-12, 21:31
ja zginełem Bóg mnie nie odrodził, za to programisci zrobili mi Check Pointy
Zgłoś
marian1342 2012-09-12, 21:44
ale oni robią wodę z mózgu..

Zgłoś
hycel 2012-09-12, 21:47
Kurwa, aż przeczytam jak będę coś instalował.
Zgłoś
robson101 2012-09-12, 22:01
jeny no dlaczego ci ludzie tak pi..dolą ?
Zgłoś
LisekChytrusek 2012-09-12, 22:17
boże widzisz i nie grzmisz...
Zgłoś
kermicik 2012-09-13, 4:05
wode z mozgu to roba wlasnie gry, sam naduzywalem i wyksztalcenie nie zdobylem teraz na kasie siedze w tesco
Zgłoś
ankeusz 2012-09-13, 11:09
Zawsze dziewica? Nawet po porodzie?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów