📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
a tak patrzy na karteczkę a to dla siostrzyczki. Złośliwej siostrzyczki. I grania nie będzie
kurwa.
ten dzieciak z filmiku grigoriego miał minę jakby chciał zabić całą swoją rodzinkę, w końcu jest czarny i jest gangsta.
ale mam nadzieję że to był tylko i ixa dostał bez pudełka, bo jeśli dali mu tylko ciuchy to miał przesrane święta.
....że to był tylko żart... - zgubiłem słowo
ten dzieciak z filmiku grigoriego miał minę jakby chciał zabić całą swoją rodzinkę, w końcu jest czarny i jest gangsta.
ale mam nadzieję że to był tylko i ixa dostał bez pudełka, bo jeśli dali mu tylko ciuchy to miał przesrane święta.
....że to był tylko żart... - zgubiłem słowo
A co do filmiku grigori, to ten dzieciak wyglada jakby w nocy jego rodzinka miala na hardzie wyladowac
Modliszka napisał/a:
nagraj to się pośmiejemy
na pewno to zrobię, nie mogłabym nie nagrać ostatnich chwil jego szczęścia przed wyjebaniem tego gówna przez okno
filmik grigoriego mnie zabił : d śmiech kolesia w tle był po prostu boski i sadystyczny : d chociaż ten od TTszpan stary , ale nieśmiertelny : d
campire napisał/a:
na pewno to zrobię, nie mogłabym nie nagrać ostatnich chwil jego szczęścia przed wyjebaniem tego gówna przez okno
Napisz gdzie dokładnie mieszkasz i z którego piętra będziesz rzucała tak z 5min przed
ok. A na pierwszą grę zarobić musi sam :]
konio167 napisał/a:
Napisz gdzie dokładnie mieszkasz i z którego piętra będziesz rzucała tak z 5min przed
mieszkam w jednorodzinnym wiec pietra nie wchodzą niestety w grę może pocztą ci wyślę to co pozostanie to sobie poskładasz xD
Fakir napisał/a:
ależ bym mu nakopał do du*y... drażni mnie takie zachowanie
Ale to chyba dobrze że sie dziecko cieszy z prezentu
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów