Co nie spodobało się kacapskiej ochronie. Moskwa.
Co nie spodobało się kacapskiej ochronie. Moskwa.
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A najśmielsze jest to, że 99% takich akcji u śniadych kończy się mandatem za wybryk nieobyczajny, czyli tyle samo co za lanie w krzakach....
Ja bym chciał by tak u nas było, bo te kurwy już są wszędzie, od razu kopać
a co, nogi ci ujebało ?
a co, nogi ci ujebało ?
Nie nogi mi ujebalo tylko wyroki dostają ci co kopią to scierwo większe, jak ci co gwałcą i molestuja. Kurwa ty wyjdź czasem z domu to ogarniesz że już nawet ukrom np czy tym czeczenom i gruzinom to już nic zrobić nawet w odwecie nie wolno. Bo kurwa ja mam się prawem posugiwac. A oni po spotkaniu z prawem za dwa lata wyjdą jak zgwałcą ja za 5 jak im wpierdole grubo.
Nic nie cieszy tak jak ludzka krzywdaNie nogi mi ujebalo tylko wyroki dostają ci co kopią to scierwo większe, jak ci co gwałcą i molestuja. Kurwa ty wyjdź czasem z domu to ogarniesz że już nawet ukrom np czy tym czeczenom i gruzinom to już nic zrobić nawet w odwecie nie wolno. Bo kurwa ja mam się prawem posugiwac. A oni po spotkaniu z prawem za dwa lata wyjdą jak zgwałcą ja za 5 jak im wpierdole grubo.
Wyszedłem niedawno z piedla, wiem ile tam ukrów i gruzów. Jak sam nic nie zriobisz to nikt za Ciebie nie zrobi
Ja bym chciał by tak u nas było, bo te kurwy już są wszędzie, od razu kopać
Zapomnij na zachodzie władza nie pozwoli aby biały mężczyzna mógł rozwiązać problem jakim są afrykańskie małpy i kozojebcy m
To nie teksas, Korea Południowa.
Dopóki władza nie odczuje na własnej skórze, rodzinie i najbliższych "ubogacenia" nic się nie zmieni.
Ba, w Polsce ukry, gruzini i inne dzikie plemiona są traktowane lepiej od Polaków.
Wyszedłem niedawno z piedla, wiem ile tam ukrów i gruzów. Jak sam nic nie zriobisz to nikt za Ciebie nie zrobi
Ja zrobiłem robie zrobie , choćbyśmy się mieli w kryminale widzieć.
[ Dodano 2024-12-15, 19:28 ]
Zapomnij na zachodzie władza nie pozwoli aby biały mężczyzna mógł rozwiązać problem jakim są afrykańskie małpy i kozojebcy m
To nie teksas, Korea Południowa.
Dopóki władza nie odczuje na własnej skórze, rodzinie i najbliższych "ubogacenia" nic się nie zmieni.
Ba, w Polsce ukry, gruzini i inne dzikie plemiona są traktowane lepiej od Polaków.
No dobra ale co dalej "Polaku "? Tak będziemy sterczeć jak kurwy w deszczu ?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów