Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ChciaŁABYŚ. Jestem dziewczyną. A, że po męsku często piszę, bo wcielam się w role męskie, to już nie mój problem ^^
Pozdrawiam.
Nigdzie nie widzę w regulaminie sadistic'a by zakańczanie zdań "xD" było karalnym lub kwalifikowało mnie do bana drogi kolego
Głupota nie jest karalna ale nie dziw się, że potępiana.
ChciaŁABYŚ. Jestem dziewczyną. A, że po męsku często piszę, bo wcielam się w role męskie, to już nie mój problem ^^
Pozdrawiam.
taa. w łóżku też się wcielasz w rolę męskie?
W tym przypadku chodzi o kulturę, a nie o jakiś regulamin. Wieśniacko-pokemonowe zachowania nie są mile widziane i świadczą tylko o piszącym.
Dobrze, więc się postaram tak nie pisać. To raczej z przyzwyczajenia [dużo siedzę na deviantart.com ^^; ].
Pozdrawiam.
Głupota nie jest karalna ale nie dziw się, że potępiana.
Raczej przyzwyczajenia niż głupota. Ale dzięki za dobre rady. Jak i Twoje jak i pana moderatora.
taa. w łóżku też się wcielasz w rolę męskie?
Chodzi tylko o cosplay muzyka japońskiego. A Ty już od razu o łóżku. Głodnemu chleb na myśli
A, że po męsku często piszę, bo wcielam się w role męskie, to już nie mój problem ^^
Chyba jednak Twój, skoro będąc kobietą masz problem z utrzymaniem swoich wypowiedzi w rodzaju żeńskim.
Chyba jednak Twój, skoro będąc kobietą masz problem z utrzymaniem swoich wypowiedzi w rodzaju żeńskim.
Kobietą... Plakietki, etykietki, nazwy, płeć... Człowiek to człowiek. I prędzej dziewczyną. Nie lubię jak się na mnie mówi "kobieta", bo mi się włącza stereotypowanie. Coś w stylu "Kinder, Kuchen, Kirsche". Pozdrawiam
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów