Co nie spodobało się miejscowemu. Krasnodar
Co nie spodobało się miejscowemu. Krasnodar
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To ten żul a nie kacap jest u siebie.Ruscy tak
Ale nie Rosjanie
Jeden to Rosjanin a drugi to brudas z Kaukazu
Jakoś w polskich szkołach historii nie uczą (oprócz "chwały polskiego oręża") — Czerkiesja to był duży kraj, z historią znacznie dłuższą niż Małego Księstwa Moskiewskiego, czy nawet Polski.
Rzućcie tylko okiem na artykuł w Wikipedii. Po angielsku, bo polska Wikipedia pobija wszelkie rekordy braku treści: jedna linijka i cztery obrazki z opisami do dupy.
Jakoś nie byli znani ze specjalnych osiągnięć nauki itp, ale jeśli komuś literatura nie obca, powszechnie wychwalano urodę czerkiesek.
U nas kiedyś utopił się żul
Wpadł do koryta rzeki 2 kilometry wyżej jak go znaleziono
Znaleźli go bo wystawała zaciśnięta pięść ponad tafle wody
Jak się potem okazało w ręku trzymał uchwyty od torby w której miał kilka flaszek jabola hehe
Wierny idei, do końca i o jeden dzień dłużej!
To ten żul a nie kacap jest u siebie.
Jakoś w polskich szkołach historii nie uczą (oprócz "chwały polskiego oręża") — Czerkiesja to był duży kraj, z historią znacznie dłuższą niż Małego Księstwa Moskiewskiego, czy nawet Polski.
Rzućcie tylko okiem na . Po angielsku, bo polska Wikipedia pobija wszelkie rekordy braku treści: jedna linijka i cztery obrazki z opisami do dupy.
Jakoś nie byli znani ze specjalnych osiągnięć nauki itp, ale jeśli komuś literatura nie obca, powszechnie wychwalano urodę czerkiesek.
No i gdzie ja coś pomyliłem?
Brudas z Kaukazu czyż nie,?
Nigdzie nie pisałem kto jest u kogo.
Obaj do utylizacji, brodacz za menelstwo, a ruski za bycie ruskiem.
Co tam pierdolisz ukraińska onuco?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów