Każdy smieszkuje, ale weź strać kumpla w taki sposób...
Każdy śmieszkuje, ale weź miej kumpla co łeb wsadzi w maszyne...
W pracy nie ma kolegów. Są tylko chuje ze znajomymi twarzami.
Kurwa zobaczycie. Te kocie opisy i kocia muzyka w filmach Halmana będą dziedzictwem tego portalu
Za 100 lat gdy sadistica już nie będzie, w jakimś archiwum Internetu będą przeglądać te filmy nie potrafiąc pojąć jaki Wirtuoz Spaczonego Umysłu tworzył te kreacje
Masz zajebiste wzorce , aż mi cie żol w chuj heheh peneriada w chuj
Kurwa zobaczycie. Te kocie opisy i kocia muzyka w filmach Halmana będą dziedzictwem tego portalu
Za 100 lat gdy sadistica już nie będzie, w jakimś archiwum Internetu będą przeglądać te filmy nie potrafiąc pojąć jaki Wirtuoz Spaczonego Umysłu tworzył te kreacje
Sadol to "sadystyczna" kopia internetu + promocja spaczenia mózgowego kilku najaktywniejszych osób.
Trzeba się z tym pogodzić lub założyć własny portal i promować tam samego siebie.
Sadol to "sadystyczna" kopia internetu + promocja spaczenia mózgowego kilku najaktywniejszych osób.
Trzeba się z tym pogodzić lub założyć własny portal i promować tam samego siebie.
Ale czy ja narzekam? Może źle mnie zrozumiałeś - mi wszystko się tu bardzo podoba
No może tylko appki na androida Sadolowi brakuje...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów