ale mu przykurwiła
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dobrze chujowi....... niech się za prawdziwą robotę weźmie
Siła uderzenia była tak silna, że gdyby nie czapeczka Lacoste byłoby po nim.
@up
no własnie chyba niestety aż tak mocno nie oberwał, bo dalej się cieszy
a słyszeliście, że siostry radwańskie na swojej stronie potępiają raport MAK i solidaryzują się z pilotami.jebane :]
a raczej ich tatuś...
a raczej ich tatuś...
@Talisker
fakt wyjebana tylko szkoda że zapomniała cycków z domu :/
fakt wyjebana tylko szkoda że zapomniała cycków z domu :/
chłopaszek do tej pory nie doszedł do siebie
Szkarad napisał/a:
Zdaje sie nawet, ze Kurnikowa, to juz teraz MILF.
ummm lubie MILF`y nie ma to jak gorąca 35-40 letnia mamuśka hyhy
tazmandu napisał/a:
@up
On się cieszy właśnie dlatego że dostał.Jak w kreskówkach...
radwanskasisters.com/index.php?id=129&L=0 Przy cudzych walicie swoich nie znacie sami nie wiecie co posiadacie.
chłopak pewnie sobie myślał "kurwa, cały dzień latam po te zasrane piłki, już gorzej być nie może..."
widać że mało co by się poryczał he he
lukasz3432 napisał/a:
http://www.radwanskasisters.com/index.php?id=129&L=0 Przy cudzych walicie swoich nie znacie sami nie wiecie co posiadacie.
Chuja sie znasz nie raz juz sklepalem ogladajac nasze polskie cudenka wiec niepierdol bo mi przeszkadzasz w
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów