Ale typa zgasił...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
elim napisał/a:
A jak później miałby pożar w samochodzie to już nie będzie miał gaśnicy.
kurwa zamiast "cytuję" kliknąłem piwo xD
Ogólnie przy pożarze samochodu nie wiele ci da gaśnica, może jakoś morale podniesie, że coś próbowałeś zrobić gaśnica to tylko po to, żeby mandatu nie dostać.. Jak już się zacznie hajcować, to nic nie zrobisz tymi 1kg proszku..
elim napisał/a:
A jak później miałby pożar w samochodzie to już nie będzie miał gaśnicy.
To chyba logiczne, że po takiej akcji jedziesz na stacje benzynową i kupujesz kolejną?
[ Dodano 2024-09-26, 19:17 ]
Zadkiel napisał/a:
kurwa zamiast "cytuję" kliknąłem piwo xD
Ogólnie przy pożarze samochodu nie wiele ci da gaśnica, może jakoś morale podniesie, że coś próbowałeś zrobić gaśnica to tylko po to, żeby mandatu nie dostać.. Jak już się zacznie hajcować, to nic nie zrobisz tymi 1kg proszku..
Ogólnie masz rację.
Taka gaśnica samochodowa 0.5-1kg to się może przydać jak ci się zapali małego.
Najgorzej jak pod silnikiem i ktoś maske otwiera na maxa to wtedy może i 5kg mieć i chuja mu też da.
Każdemu kto ma luźne 50zł polecam kupić gaśnice na stacji benzynowej taką podstawową która wam nie da mandatu a potem gdzieś sobie ją odpalić i zmierzyć czas.
Będziecie zaskoczeni.
Braun pokazał do czego służy gaśnica. Na żyda na patusa. Na każdego kto się nie spodziewa. Bo kto normalny używa gaśnicy do samoobrony.
Gdzie hasztag że państwo syjonistyczne to nielegalny kraj?
Jak się wyjebał jak mu się fajnie z dyni zakurzyło
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów