18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:35
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
vilcz3k 2012-11-12, 23:32
Presja grupy, nic więcej, zwykle zachowanie promowane w "wielkich" youtub'owskich filmikach.... Polacy zapominaja własnych korzeni, własnych wartości, to o co walczyli nasi dziadkowie, BO NIKT O TYM NIE MÓWI, raz po raz wstawiane filmiki , jacy to wielcy polacy.... , a powinno być tego tyle że zasrały by cały internet...i w końcu przypomnieli byś MY sobie jak wielcy jesteśmy..... żaden naród, [b]NIKT, w historii nie dokonał tego co zrobili nasi poprzednicy...[b] niestety media, książki i inne szmatławce są zakłamane, i nie opowiedzą prawdziwych wydarzeń...
Zgłoś
ivra 2012-11-12, 23:33
@vilcz3k

*jaszczurkę
Zgłoś
a................0 2012-11-12, 23:34
vilcz3k napisał/a:

@up

Ty sie od religii odczep, delikatnie mówiąc.... Jedni wierza w Stwórce, inni w jaszczórke, kolejni zjebani w allah Akbar, a ktoś inny w żuki gnojarze, i chuj Ci do tego...

Nie obchodzi mnie kto w co wierzy, ale jeśli jakiś debil stawia znak równości między wiarą a religią, to nie sposób nie zwrócić uwagi. Wiesz o kim mówię?
Zgłoś
vilcz3k 2012-11-12, 23:44
alan10 napisał/a:

Nie obchodzi mnie kto w co wierzy, ale jeśli jakiś debil stawia znak równości między wiarą a religią, to nie sposób nie zwrócić uwagi. Wiesz o kim mówię?

Kiedyś było inaczej, moi rodzice pamiętają te czasy, gdy w kraju "działo się wiele" , rządzący kradli, oklamywali, ale PRACA była dla każdego, czy to z wyższych sfer czy też z biednej rodziny.... prace miał każdy, a teraz? kiedy to się stało? wszystko zostało wystawione na półki..... wiare, ateizm, wykrztałcenie, pochodzenie wystawiono na scene społeczeństwa... zajmujemy sie tym co powie jedna osoba, zamiast skupić uwage na tym co dzieje się obok nas

@up alan10.

Szczerze? Nie wiem

@Ivra.

Zmienione
Zgłoś
ruffboy 2012-11-13, 0:07
@up

masz 25 lat, dalej nie potrafisz samodzielnie myśleć? Była praca, każdy miał...tak było jedna żarówkę wykręcały 4 osoby i te 4 osoby dostały za to kasę...a teraz my to musimy spłacać, tak po krotce w dużym uproszczeniu...
Zgłoś
smyndryl 2012-11-13, 0:12
@ vilcz3k

Gdybyś odpuścił "zjebanych" przed Allah ak'bar miałbyś piwo. Czy to ich wina że urodzili się tam, nie tu?
Nie ma Allaha, nie ma Jahwe - jest jeden Bóg! nazywajcie Go jak chcecie

@ vilcz3k
"wykrztałcenie" też zmień proszę.
Zgłoś
TraKu 2012-11-13, 0:18
vilcz3k napisał/a:

@up

Ty sie od religii odczep, delikatnie mówiąc.... Jedni wierza w Stwórce, inni w jaszczurke, kolejni zjebani w allah Akbar, a ktoś inny w żuki gnojarze, i chuj Ci do tego...

Wiara, nie religia, ale się zgadzam.
Zgłoś
smyndryl 2012-11-13, 0:21
vilcz3k

Patrzę dalej na to co piszesz. Twierdzisz, że w czasach, które pamiętają Twoi rodzice „pracę miał każdy" Stary, dzisiaj też pracę może znaleźć każdy; to, że za głodową stawkę, to prawda, ale praca jest, no kurwa!
Zgłoś
sidian 2012-11-13, 1:16 1
vilcz3k napisał/a:

@up

Ty sie od religii odczep, delikatnie mówiąc.... Jedni wierza w Stwórce, inni w jaszczurke, kolejni zjebani w allah Akbar, a ktoś inny w żuki gnojarze, i chuj Ci do tego...

Chuj mi do tego? Do czasu, kiedy zjeby z allah akbar wymyślą sobie w Polsce szariat dla wszystkich. Podobnie jak ci od stwórcy, co sobie wymyślają, że dwie komórki to już człowiek. Następni od żuków gnojarzy obmyślą sobie, że buty ze sznurówkami to znak zła i każą wszystkim, wierzącym czy nie, nosić buty na rzepy.

Więc nie chuj mi do tego tylko wypierdalać ze soją religią z polityki, zajedno mi akbary czy jahwicze. Wtedy faktycznie będzie mi chuj do tego.
Zgłoś
pit@ 2012-11-13, 5:21
Niby walczą z komuną, a chcą by pracę miał każdy i wszyscy byli równi. Nie ogarniam.
Zgłoś
e................z 2012-11-13, 7:40
jak dobrze ze na moim radiu nie idzie znaleźć tej gównianej stacji moje odbiera tylko trójeczke;)
Zgłoś
m................m 2012-11-13, 8:41
Z tym Smoleńskiem to jest tak jak z Gibraltarem.
Zgłoś
vilcz3k 2012-11-13, 10:18
I tak to wszystko nie jest do ogarnięcia, wszystko sie sypie... przydał by sie tzw. reset, tak jak miały dinozaury może radykalne posunięcie, bo czemu MY szaraczki jesteśmy winni? no ale...

smyndryl napisał/a:

@ vilcz3k

Gdybyś odpuścił "zjebanych" przed Allah ak'bar miałbyś piwo. Czy to ich wina że urodzili się tam, nie tu?
Nie ma Allaha, nie ma Jahwe - jest jeden Bóg! nazywajcie Go jak chcecie

@ vilcz3k
"wykrztałcenie" też zmień proszę.

~już nie moge, czas edycji przekroczony =/

A temu zjeby, ponieważ w żadnej innej religii nie katuje się kobiet, nie traktuje jak śmieci, za spalenie książki (ich biblii) jest kara śmierci. i wiele wiele więcej....
Zgłoś
sidian 2012-11-13, 12:17
vilcz3k napisał/a:

I tak to wszystko nie jest do ogarnięcia, wszystko sie sypie... przydał by sie tzw. reset, tak jak miały dinozaury może radykalne posunięcie, bo czemu MY szaraczki jesteśmy winni? no ale...

~już nie moge, czas edycji przekroczony =/

A temu zjeby, ponieważ w żadnej innej religii nie katuje się kobiet, nie traktuje jak śmieci, za spalenie książki (ich biblii) jest kara śmierci. i wiele wiele więcej....

W żadnej innej religii nie katuje się kobiet? Nieprawda. Zdefiniuj najpierw katowanie, bo przecież nie chodzi tylko o przemoc fizyczną. Chrześcijaństwo zepchnęło kobiety do roli bezwolnych worów na nasienie na prawie dwa tysiące lat.

Kobiety ortodoksyjnych żydów nie mają żadnych praw.

Oblewanie kwasem (szczególnie popularne w Indiach) zdarza się w wielu kulturach, nie tylko muzułmańskiej (aczkolwiek z niej się wywodzi).

Inna sprawa, że totalnie się zgadzam, że muzułmanie to zjeby. Nie ma co się bawić w owijanie w bawełnę, bo tak po prostu jest. Z wielu powodów, nie tylko podejścia do kobiet.
Zgłoś
vilcz3k 2012-11-13, 13:57
@up

Dobrze mówisz, prawdopodobnie moja wiedza jest za mała żeby tak uszczuplać wypowiedzi, tyle wiem ile widze w internecie i informacjach, a najwięcej własnie mówią o krajach afgańskich, o ich brutalności i bezprawiu.... tylko jak my byś my sie zachowywali gdyby ktoś z wielkim butem wrył sie nam do kraju i narzucał jak mamy życ, co wyznawać i tępić za nasze przekonania... (to tylko jedna strona medalu) , sprawa jest bardzo skomplikowana, ponieważ i oni chcą szerzyć swoją wiare na siłe w innych krajach, plodzą jedno za drukim dzieckiem, domagają się zasiłków i wyniszczają kraj od wewnątrz.

Najprościej, wyjdźmy z zapytaniem czy możemy wybudować kościół katolicki w centrum afganistanu? wiemy jak mogło by się to skończyć, ale.... jeżeli my nie pozwolimy im wybudować sobie meczetu lub innego ustrojstwa u nas, kraje UE i inne posądzą nas o rasizm.... więc.... głupota nie zna granic, walczyć w pojedynke sie nie da... co robić?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem