18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
qwe1994 2018-05-15, 10:30
"Kurwa" hahaha... no śmieszne
Zgłoś
gieno1 2018-05-15, 10:38 1
Kaszysz" O kurwa, sadistic, loża krytyków standupów. Czekam na zakładkę "Recenzje" by dowiedzieć się, że wszystko jest chujowe." Nie wszystko tylko te chujowe
Zgłoś
100Burned 2018-05-15, 10:52 2
Na sadolu jest właśnie dobra loża krytyków bo nikt nie pierdoli się w tańcu i przekazie.
Zgłoś
józekdeluxe 2018-05-15, 12:49
robak123123 napisał/a:

zwykły cwel baran itp, tylko umie klnąć, chuj mu w dupe

Ty nawet pisać po polsku nie potrafisz, a wytykasz coś 30 razy inteligentniejszej formie życia.

At my signal unleash the shitstorm.
Zgłoś
~DMT 2018-05-15, 14:38 3
Wyciągnijcie Sadole te dilda z dupska, bo was za bardzo chyba uwierają...

Q L I M A X
Zgłoś
Sosna84 2018-05-15, 16:34
Akurat Syrek-Dąbrowski to najgorsze gówno polskiego stand-upu. Koleś jak rzuci jakiś tekst, to zawsze czeka 3 sekundy na reakcję publiczności. A teksty ta spierdolina ma na poziomie Familiady...

Ale dla "sadolowych znawców tematu" oczywiście polski stand-up to chuj, gówno i kaszana. Tylko ten z juesej! Szkoda tylko ciule że tematy są takie same.
Zgłoś
100Burned 2018-05-15, 16:41
Dobrze że jest ten Stand Up bo polski kabaret to takie gówno że jebie szambem z telewizora jak się ogląda.
Zgłoś
maciek1108 2018-05-15, 17:36
Byłem online , zajebiste , choć " Zaczynam Rozumieć " wydaje się być lepszy
Zgłoś
raistpol 2018-05-15, 20:03 3
ale z was smutne pizdy.
Smucikonie jebane

i tak mnie jebie twoje zdanie
Zgłoś
kamillo16 2018-05-15, 22:28
Odnoszę pewne wrażenie, że te negatywne opinie są jak "Marik1234" z Kapitana Bomby
Zgłoś
YoogiGoogi 2018-05-15, 23:12
mesjans napisał/a:

Zaśmiałem się dopiero gdy wyłączałem, bo puściłem bąka o fikuśnym tonie.

Dzięki sadistic!!! Myślałem, że to ja jestem nienormalny, że to mi się nie podoba. Dzięki tej stronie chociaż nie mam wyrzutów sumienia, że nie ja jestem bezguściem, tylko Ci co to oglądają.

Niestety "polaczkowy" humor zaczyna się wtedy kiedy zaczyna się przekleństwo.. cóż, pierwsi Polscy stand-uperzy chcieli to zmienić i jak zwykle chłam się dorwał do mikrofonu.

Jak powstała religia? Pierwszy na świecie mitoman napotkał pierwszego idiotę...
Zgłoś
Dannybow 2018-05-16, 15:33 1
Zamknąć ryje kurwa. Pacześ jest zajebisty i ma specyficzne poczucie humoru. Chociaż nie ukrywam, że ten program ma gorszy od "Zaczynam rozumieć".
Zgłoś
sandal007 2018-05-16, 22:18
Ja pierdo.. jaka banda smutasow. juz nie mozna powiedziec "kurwa" bo to ich delikatne uszy rani.

Akurat Paczes jest zajebisty, fajne poczucie humoru. A ze nie wszystkie zarty sa smieszne, no nie ma osoby idelanej u ktorej wszystko jest cacy.

Ale jak widze bande jelopow placzacych , ze kawal z kurwa jakie to Polskie. To wypierdalaj i nie sluchaj. Niektorym sie podoba taki humor, innym wyrafinowane zarty dla pseudointeligencji, na tym polega piekno roznorodnosci.
Zgłoś
wciazszukam 2018-05-18, 23:13
Jacy wrażliwi na przekleństwa się tu znaleźli. Domniemam, że państwo profesorowie, albo co najmniej pracownicy placówki dyplomatycznej, że tak was oburza brzydkie słownictwo.

Otóż człowiek inteligentny, potrafi używać wyrazów niecenzuralnych w sposób właściwy, nieobraźliwy, ale jednocześnie zabawny. Właściwie używać, znaczy nie nadużywać, ale stosować tylko w celu humorystycznego podkreślenia sytuacji skrajnie emocjonujących.

Być może Pacześ trochę przesadził z wulgaryzmami w tym występie, jednak on zawsze mocno angażuje emocje w swoich występach, co według mnie jest na plus, bo wciągają one emocjonalnie również publiczność.

Przypuszczam, że Ci, którym się nie podobało, śmieją się do rozpuku z Monty Pythona i "komedii" Woody'ego Allena. Polecam wam w zatem Wojciecha Fiedorczuka. Powinien zaspokoić wasze abstrakcyjne gusta.

Krok w tył daje szerszą perspektywę
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów