Nie wiem czy zna ktos albo wogole słyszał o najlepszym Polskim stunterze jak nie najlepszym na ŚWIECIE! od kilku lat wygrywa wszystko gdzie sie pojawi tak samo w usa wygrywajac XDL w Indy i legendarne Stunt Wars. Poprostu wymiata warto zobaczyc co $13 robi na Kawie i do mowiacych dawca radze obejrzec wywiady z nim bo on nie jezdzi po ulicach tylko na zamknietej ulicy gdzie nie ma ruchu i na parkingu wiec nie kazdy latajacy na kole to dawca!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"do mowiacych dawca radze obejrzec wywiady z nim bo on nie jezdzi po ulicach tylko na zamknietej ulicy gdzie nie ma ruchu i na parkingu" - czyli nie jest potencjalnym zabójcą. Potencjalnym dawcą jest nadal. Swoją drogą masz jakiś beef z interpunkcją?
@up
Nie ma tu żadnej Evy
Nie ma tu żadnej Evy
kurwa. koleś chyba urodził się od razu z motorem i rósł razem z nim. no przecież takie wyczucie maszyny że pogratulować.
kuzax
Przy dobrym napierdalaniu jak filmik wyżej, to na jednych zawodach 2-3 pary schodzą, na treningu 1 komplet na pokazach 1-2 komplety
Przy dobrym napierdalaniu jak filmik wyżej, to na jednych zawodach 2-3 pary schodzą, na treningu 1 komplet na pokazach 1-2 komplety
Sam latam na przecianku ale stunt to dla mnie najglupszy "sport" z jakim mialem stycznosc.
Po kiego chuja oni skacza jak murzyny po tych bakach? Zwykle wheelie/stoppie jest wystarczajaco efektowne...
Po kiego chuja oni skacza jak murzyny po tych bakach? Zwykle wheelie/stoppie jest wystarczajaco efektowne...
@d1abol - to dajesz! pokaż nam swój filmik ze zwyklym efektownym wheelie i stoppie.
Jak się osiągnie odpowiedni poziom ''czucia maszyny'' można robić wszystko
d1abol, efektowne były kilka dobrych lat temu
krysteq, Raptowny? ogarnij sie on ma swoje lata i juz dawno przestał sie liczyc w zawodach jedynie w Polsce $13 moze Korzen zagrozic ale Raptus zaczynal ten sport w Polsce z Cyganem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów