Wiem, wiem... Też tak jechaliście z kuzynem, gdy śpieszyliście się na trening piłki halowej, a jechaliście na spóźnieniu, bo trzeba było ogolić nogi...
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kimUwielbiam jak ludzie hejtują piłke tylko dlatego ze byli za slabi zeby pograc i nikt ich na wf w gimnazjum nie chcial w zespole...
Utożsamianie piłkarzy z pedałami jest śmieszne. Każdy z nich by ci najebał. Najlepiej wygodnie siedzieć za kierownicą i wmawiać sobie, że jest to zajebiste i że jest się zajebistym sportowcem, a w rzeczywistości dostawać zadyszki po przebiegnięciu 50 metrów
Kurwa, Ramsey, skoro taką uwagę przywiązujesz do sukcesów Polaków, to muszę ci powiedzieć, że na ostatniej paraolimpiadzie zdobyliśmy kilka złotych medali w tenisie stołowym. Może czas się tą dyscypliną kurwa zainteresować?
Jebać sukcesy. Jakby każdy myślał tak jak ty, to pewnie mielibyśmy teraz w każdym większym mieście skocznie narciarską. Bo przecież Małysz tak zajebiście skakał.
Ramsey007 stadiony budują też po to, bo bardzo wielu ludzi interesuje się piłką, o wiele więcej niż sportami motoryzacyjnymi, a widzę, że Cię to boli. Mogliby odnowić tory, ale widocznie nie ma aż takiego zainteresowania tą dziedziną. Stadiony budowali głównie pod Euro, które owszem, nie wyszło nam, ale zwykli ludzie z innych krajów bardzo nas chwalili za nie i za atmosferę jaka u nas panowała podczas tej imprezy (no może prócz akcji z ruskimi ) Piłka nożna po prostu jest najbardziej popularna i przynosi ludziom najwięcej radości i emocji, a to, że dla Ciebie rajdy są ciekawsze, to nie znaczy, że trzeba hejtować kopaną. Niepotrzebny ten tekst pod filmikiem, pozdro.