📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
🔥
Impreza firmowa
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Do Łapania Żydów, bo jakaś siatka tam wyskoczyła
do usuwania krecików z mego ogródka
Rems napisał/a:
wybuchowe dildo z kulkami analnymi dla twojej starej
(w nikogo konkretnie nie celuję tego.. to ma być żart typu "twoja stara")
Żart chuj**y, ale stawiam piwo za wytłumaczenie. Ubawiłem się do łez.
Coś tak troche jak kulki analne...
Z racji, ze tak dużo osób zgadło (prawidłowa odpowiedź to: "wybuchowe dildo z kulkami analnymi dla twojej starej służące do usuwania min przeciwpiechotnych tzw butt plug " nagroda zostaje zwiększona do 132 piw. Proszę oto one:
możecie sobie ustawić jako tło pulpitu.
Dla tych co nie zgadli nagroda pocieszenia - chuj w dupe.
możecie sobie ustawić jako tło pulpitu.
Dla tych co nie zgadli nagroda pocieszenia - chuj w dupe.
Rzeczywiście służy do usuwania min, ale działa inaczej niż myślicie.
Otóż w pojemnikach, które ciągnie za sobą rakieta, ukryte są szczury, które rozłażąc się po okolicy z czasem rozminowują teren.
Otóż w pojemnikach, które ciągnie za sobą rakieta, ukryte są szczury, które rozłażąc się po okolicy z czasem rozminowują teren.
Miny typu butt plug: en.wikipedia.org/wiki/Butt_plug
Tak jak wspomniano wcześniej - do rozminowania szybkiego min przeciwpiechotnych. A do tego zwróćcie uwagę na na język - kitajce. Stawiam na hamerykańsko - koreańskie manewry wojskowe. Jak ktoś się tym rejonem interesuje to wie, że Korea Północna praktycznie całkowicie zaminowała ziemię ze swojej strony, więc takie urządzenia z pewnością mają sens.
to jest SIATKA NA murzynów jak by jakis uciekl z ptansportu
to rakieta słurząca do rostawiania min kulistych aktywują sie po upatku głuwnej
nie wal w chuja tu jest tylko 84 piw
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów