Nie ma to jak władować się w drewnianą chate, czy "ściąć" drzewo
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:59
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ach , te polskie drogi
The Butcher napisał/a:
Nie ma to jak władować się w drewnianą chate
Mówisz jak byś nigdy stodoły nie widział
1:14 to chyba głos gościa znanego z filmu "ale urwał" podobna barwa głosu
sądząc po komentarzach zza kamery to musiał być wysoki poziom wyścigów
Rally crash of Poland - i juz wiedziałem jakich komentarzy w filmie spodziewać sie od naszych rodaków
rafal.2222 napisał/a:
The Butcher napisał/a:
Nie ma to jak władować się w drewnianą chate
Mówisz jak byś nigdy stodoły nie widział
Jaki tu jest kurwa związek?
Dobre, Dobre, jest krzywda ludzka, jest piwo
1:20 dla mnie to oooooo kurwa jest najlepszym kolesiowy przelecialo cale zycie przed oczami i kisiel w majtach mu pozostal
1:21 pozdrowienia z Wałbrzycha, po tym o ile mi wiadomo Osuch już nie jeździł
Niech się obcokrajowce rozpierdalajo.
Zrozumiejo co to życie w Polsce. Cioty!!!!
Zrozumiejo co to życie w Polsce. Cioty!!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów