📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Dawno nie widziałem tak żenującego koncertu.
Ruchy sceniczne niczym Micki Jackson. W ryju lampa spowodowała że wygląda jak by przyjmował niemiecką kiełbachę.
Ruchy sceniczne niczym Micki Jackson. W ryju lampa spowodowała że wygląda jak by przyjmował niemiecką kiełbachę.
ciekawe czy jak by mu świecące dildo do paszczy włożyc tez by tak śpiewał??
Najpierw Prodigy teraz Rammstein, dalej myszki kulkowe - przypomina mi się dzieciństwo
Nie jestem fanem Rammsteina, maja kilka fajnych kawalkow ale w przeciwienstwie do artystow spiewajacych z playbacku to oni daja niezapomniane wrazenia na kazdym koncercie.
Panowie Panowie! Czerwiec Kurwa!
nie jestem fanem Rammstein, owczem mają kilka naprawdę dobrych utworów, ale to co robią na koncertach to masakra w jak najlepszym wydaniue piwo
rafalaudi1 napisał/a:
Dawno nie widziałem tak żenującego koncertu.
za R+ browar zawsze. W Polsce mają naśladowców, zespół OBERSCHLESIEN
Specjalnie wstawiłem ich występ z pewnego programu, gdzie nieco opowiedzieli o sobie. Jak nie interesuje, przewiń do 0:55.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów