📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
jest rammstein, jest piwo ! A chłopaczki, którzy się napinają niech się uspokoją. Mam wrażenie czy to te ssame osoby co na hardzie pod każdym materiałem nie opiewającym w flaki, krew i oderwane kończyny pisały "to hard nie redtube" itp. Fakt to sadistic nie youtube, ale idąc tym tropem co powinno tu być, a co nie trzeba by wyjebać połowę filmów.
Ja pierdole, znowu ta komercha ze spedalonym wokalista, ktory maluje sobie oczy... ale coz, gusta i gusciki. Niektorzy nawet dubstepu potrafia sluchac, wiec nic mnie juz nie zdziwi.
Rammstein, Pink Floyd, Black Sabbath, Iron Maiden, Slayers, Metallica, Zep Leppelin, Scorpions, etc.
...
Bullshit, only fasolki :3
...
Bullshit, only fasolki :3
Niestety musiałem oglądać bez dźwięku (niemiecki kaleczy mi uszy i umysł), dupeczki fajne (widać że nie tamtejsze).
@Dynner
Naucz się nazw patałachu.
Naucz się nazw patałachu.
Ciekawe skąd je przywieźli
@up...z niedaleka...zaraz za Wschodnią granicą...
To tak jakbyś zaczął wymieniać legendy światowego kina od: "To nie tak jak myślisz, kotku", czy innej polskiej komedii z ostatnich lat : P
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów