Własne, jak widać noga. Została oblana wrzątkiem. Poparzenie 2 stopnia, nic takiego ale po tym jak założyli mi zajebisty opatrunek w szpitalu to ślicznie zaczęło się paprać i krwawić więc w sumie się pochwalę
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
GdIe zdjęcie z majtkami z koronka ja się pytam ?
Jednak nie ma co się oszukiwać. Na sadolu są kretyni którzy w życiu cipki nie widzieli. A Ty im jeszcze nie chcesz pokazać. Samolubna poparzona suczka.
Zaoszczędzisz sporo czasu na goleniu tej nogi.
Dawno się tak załatwiłaś?
Konfedernacja napisał/a:
Zaoszczędzisz sporo czasu na goleniu tej nogi.
Wrzesień, kłaki dalej rosną
Zapamiętajcie raz na zawsze na oparzenia tylko musztarda wam pomoże ... I skóra nie zejdzie
ickbarrbigelstein napisał/a:
ale po tym jak założyli mi zajebisty opatrunek w szpitalu to ślicznie zaczęło się paprać i krwawić więc w sumie się pochwalę
Zaczęło się paprać bo odpada martwa tkanka a nie od opatrunku.
Trzeba było na siebie wrzątku nie wylewać.
jajkob napisał/a:
Na sadolu są kretyni którzy w życiu cipki nie widzieli.
Cipki można oglądać nieustannie. Nawet jak widziałem jakąś 5 minut temu to zaraz mogę obejrzeć kolejną.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów