Wczoraj postanowiłem zabrać swoją dziewczynę w ciekawe miejsce. Pojechałem do lasu i specjalnie zaparkowałem obok gniazda szerszeni. Po pewnym czasie owady się rozwścieczyły i w takim oto klimacie spędziliśmy miło wieczór.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
extraordinary napisał/a:
i tak się dziwie ze blacha wytrzymała ataki szerszeni tego jak ze zacnego narzędzia do poruszania się bo samochodem tego nie można nazwać PIWO!
i pisze to ktoś co jeździ maluchem i nadal boi sie czarnej wołgi
extraordinary napisał/a:
i tak się dziwie ze blacha wytrzymała ataki szerszeni tego jak ze zacnego narzędzia do poruszania się bo samochodem tego nie można nazwać PIWO!
ja jabię
seiko było kiedyś u mnie w rodzinie i wierz, lub nie, ale blacha w tych samochodach jest lepsza jak w golfikach III/ IV, astrach II, seatach ibizach II FL/ III itp. Ale co się dziwić, jak dobrze ocynkowana blacha. Fakt, faktem, że jakieś gówno od chłodnicy lubiło się zjebać, silniczek od tylnej wycieraczki, czy wsteczny ciężko wchodził, ale z tego co pamiętam to było spoko, a już na pewno blacha, jak nie przyjebałeś w nic to przy karoserii nie miałeś co robić.
Ciekawiej by było jak by do środka samochodu wleciały i jeszcze byś to nagrał
A seicento ma filtr pyłkowy/kabinowy? Jak nie to ja bym się w takie kabały nie pchał. To nie są sensacje rodem z filmów, osy, pszczoły itd. czują zapach i atakują na ogół obcy więc mogą po czasie, jak już w aucie napierdzicie odpowiednio, zacząć włazić w kratki dolotowe.
Co do samego SC co do trwałości nic nie można mu zarzucić. Tyle że jak się coś spierdoli to robi się jak za kare. Już wole matiza.
Co do samego SC co do trwałości nic nie można mu zarzucić. Tyle że jak się coś spierdoli to robi się jak za kare. Już wole matiza.
HAL-9000 napisał/a:
A seicento ma filtr pyłkowy/kabinowy?
nie ma, ba po jakimś roku nie montowano w nich nawet filtru paliwa.
Twoja dziewczyna powinna zatańczyć jakiś erotyczny taniec otoczona szerszeniami.
czemu nie otworzyłeś szyby ?
Mało sadystyczne, byłoby lepiej, jakbyście okna pootwierali
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów