📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A po chuj mu ta opaska na nogę? Przecież nawet się dobrze nie drasnął, a mu zacisnęli jakby mu nogę urwało ! Banda hipokrytów
Stazę mu założyła jakby naprawdę miał tętnice udową na wierzchu, a to takie mocniejsze rozcięcie...
Placze bo wie ze ciezki opierdol od matki dostanie za rozerwane spodnie
Rozcięcie na nodze które prawie nie krwawi a oni mu opaskę uciskową zakładają, durnota leczy durnotę.
Pamięta ktoś z Sadoli jak wyglądały rzezimieszki z lat 90tych? Czy to punki, skinhedzi, metale czy kibole. Wtedy mieć rozjebaną głowe od cegłówki to była normalka. Tulipany, łańcuchy, sztachety, kamienie...
Antifa to zupełne przeciwieństwo wojowników czy w ogóle męskości - urzymywani z socjalu albo od kieszonkowego rodziców, bezstresowe wychowanie, buntowanie się chuj wie przez co, przez to że to modne chyba. O wrażliwości tych bohaterów nie wspomne. Co za czasy.
Antifa to zupełne przeciwieństwo wojowników czy w ogóle męskości - urzymywani z socjalu albo od kieszonkowego rodziców, bezstresowe wychowanie, buntowanie się chuj wie przez co, przez to że to modne chyba. O wrażliwości tych bohaterów nie wspomne. Co za czasy.
Co te głupie kurwy robią, Pizduś ma nawet nie ranę, a uszkodzenie skóry, nawet pomniejsze naczynia nie są draśnięte, a te zjeby go operują jakby miał krwotok z rozerwanej tętnicy. Jebana antifa i blm do gazu z resztą komunistów.
Rocky Balboa i jego pomnik następny w kolejce, bo pobił 2 murzynów i komunistę
Ja takie coś miałem, to nawet opatrunku nie zakładałem, a ten leży drze się jak pizda kurla lekkie zarysowanie ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów