📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale wiecie że normalnie ten kraj oznaczony jako NIG to jest Niger? Taki kraj w Afryce... 😉
Flaga Nigerii to to nie jest. Fejk jak uj
Babiarz pewnie to zrobił, znowu oczernia te nowoczesne święto różnorodności.
Każda rasa zasługuje na równe traktowanie . Nawet ta gorsza czarna
Siwy512 napisał/a:
Każda rasa zasługuje na równe traktowanie . Nawet ta gorsza czarna
Powiedz to rodziną zgwałconych dzieci białych przez te małpy , a poza tym to sobie popatrz na statystki... tylko małpy gwałcą , rabują, napadają w największym stopniu. W małpo stanach to aż 90% zagubionych małpek dopuszcza się nikczemnych małpo sztuczek.
Wiesz, że na Igrzyskach w tym roku ( Igrzyskach imbecylu bo Olimpiada trwała przez ostatnie 4 lata) jeszcze nie ma lekkoatletyki?
PolskaPonadWszystko napisał/a:
Flaga Nigerii to to nie jest. Fejk jak uj
ale to flaga Nigru, nie Nigerii 😂
@berhol: Nie złapałeś przekazu. Małpy nie mają prawa istnienia na tym świecie.
@Antebot: Każdy wie że rasizm to komedia, się murzyny oburzają bo chcąc nie chcąc każdy żart to prawda.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów