Tłusty wpadł w zasadzkę i nie może się wydostać. W ten sposób nasi przodkowie polowali na mamuty
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:43
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Metr w prawo i miałby łatwiej.
tym kolesiom co go wyciągali bardziej zależało niż jemu samemu. Widać to wyraźnie po ruchach. Gdyby nie oni, to grubas by siadł i zdechł, a że go mobilizowali to udawał, że próbuje wyjść, bo jego ruchów nie można uznać za zbyt wielkie staranie się... na zasadzie "a przebiegnę się tutaj... albo nie.. a może... o, coś rzucili, złapię, albo nie... podejdę kawałek tam i zjadę na brzuchu"... powinien zdechnąć. Prawda jest taka, że jakby się postarał to sam by wyszedł.
Dobry sposób na grubasów... powinni go opatentować wrzucać ich do takich dołów i oznaką poprawy... będzie samodzielne wydostanie się do świata....
Powinni wodą zalać do pełna i później by tylko bosakiem do brzegu przyciągneli
Japierdole a w czym to przeszkadza że jest gruby = nie może wyjść? Poprostu ten tutaj grubasek wolał płakać i się użalać żeby ktoś zrobił to za niego zero starania i siły woli ;( widziałem wielu grubasów którzy potrafili robić salto - tylko że większość z nich ma niebywałą wiarę w siebie i zawyżoną samo ocene.
A ten tutaj jest poprostu grubą ciotą i nieudacznikiem i nawet gdyby był chudy jak patyk to też by nie wyszedł z tak słabą psychą...
A ten tutaj jest poprostu grubą ciotą i nieudacznikiem i nawet gdyby był chudy jak patyk to też by nie wyszedł z tak słabą psychą...
Powinni go tam kurwa zostawić, selekcji naturalnej stałoby się zadość.
Do końca miałem nadzieję, że na sam koniec zrezygnują i zaczną mu rzucać wodę i batoniki :C
No co za je*any inwalida, jak można być tak nieporadną cipą ?
Co wy pieprzycie? Nie jest taki gruby, żeby nie wyjść, jest po prostu pizdowaty. Jeśli jego motto życiowe to jest "bede grał w grę" to potem taki są efekty.
Jak jak byłem w wieku gimbusów, choć za moich czasów nie było żadnych gimnazjów, to jak ktoś chciał se w coś postrzelać, to trzeba było zrobić se proce z drzewa i gumy z gaci babci a nie strzelać na monitorze. Każdy umiał spierdalać jak ukradł jabłek czy innego dziadostwa z sadów, nie jak dziś czytam, że jeden chłopiec na drugie się obraził, bo mu ten pierwszy miecz kurwa wirtualny ukradł.
Potem wyrastają taki cipy jak tan na filmie.
Jak jak byłem w wieku gimbusów, choć za moich czasów nie było żadnych gimnazjów, to jak ktoś chciał se w coś postrzelać, to trzeba było zrobić se proce z drzewa i gumy z gaci babci a nie strzelać na monitorze. Każdy umiał spierdalać jak ukradł jabłek czy innego dziadostwa z sadów, nie jak dziś czytam, że jeden chłopiec na drugie się obraził, bo mu ten pierwszy miecz kurwa wirtualny ukradł.
Potem wyrastają taki cipy jak tan na filmie.
Ogólnie to szacun dla ziomków. Nie wysmiewali się z niego tylko wszyscy próbowali mu pomóc. Często jest tak, że nawet jak ktoś takim osobom pomoaga to i tak się śmieje. Tutaj tego nie widać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów