18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 18 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Ratowanie psów ze smoły
Hassos • 2013-01-08, 18:46
Czyste skurwysyństwo ludzkie, psy ponoć zostały wrzucone do tego smolistego bagna celowo.
Jednak udało się je uratować

Zgłoś
simos921 2013-01-08, 21:56 2
scyzoryk sie w kieszeni otwiera jak sie patrzy na takie kretyństwo KURWA!! a to gówno to pewnie jakaś ropa z wycieku...

"Ludzie, którzy próbują uczy­nić ten świat gor­szym, nie biorą so­bie wol­ne­go dnia."
Zgłoś
K................t 2013-01-08, 22:03
A ja myślę, że żołnierze sami je tam wrzucili, żeby potem nagrać jak je ratują
Zgłoś
CBŚ 2013-01-08, 22:05 6
Ale mi smutno. Dwa, nieprzydatne psy z jakiegoś małego, ogarniętego wojną arabskiego państewka wpadły do jakiejś cieczy.
Zgłoś
bela 2013-01-08, 22:06 7
piwo dla wszystkich co tam byli i pomagali w ratowaniu psiaków
Zgłoś
maniekslupsk 2013-01-08, 22:06
Smierc frajerom Malinowski

Słupsk
Zgłoś
kacus 2013-01-08, 22:10 1
"Czyste skurwysyństwo ludzkie, psy ponoć zostały wrzucone do tego smolistego bagna celowo.
Jednak udało się je uratować "
czytając opis filmiku spodziewałem się bardziej "mimo wszystko zostały uratowane"
dziwny ten portal się robi...
Zgłoś
Hassos 2013-01-08, 22:33
kacus napisał/a:

"Czyste skurwysyństwo ludzkie, psy ponoć zostały wrzucone do tego smolistego bagna celowo.
Jednak udało się je uratować "
czytając opis filmiku spodziewałem się bardziej "mimo wszystko zostały uratowane"
dziwny ten portal się robi...

Masz rację, to 'jednak' brzmi źle, ale nie najgorzej
Zgłoś
Szkodnik 2013-01-08, 22:36 5
Mam tylko kurwa nadzieje,że właściciel był pod tymi psami

Jeszcze jedno xD czy xP, a się naprawdę wkurwię
Zgłoś
R................s 2013-01-08, 22:41 2
właścicielowi nogą bym łeb potrzymał pod tą smołą dla pewności, że nie spierdoli.
Zgłoś
głodny_toster 2013-01-08, 22:43 3
Ten kto je wrzucił, powinien zostać sam wrzucony do gara ze smołą...do tego wrzącą. Przynajmniej lepszy i ciekawszy byłby film na sadola;)
Zgłoś
nanab 2013-01-08, 23:08 1
HAHAHAHAHA jakby je jeszcze podpalili bybyło fajnie
Zgłoś
jabol666 2013-01-08, 23:17 1
Hassos napisał/a:

Czyste skurwysyństwo ludzkie, psy ponoć zostały wrzucone do tego smolistego bagna celowo.

wiara w skurwysynstwo przywrocona
Zgłoś
rusofil 2013-01-08, 23:41 1
Tego, kto je tam wrzucił, powinno się wrzucić do tego bagna/smoły/ropy i jeszcze nadepnąć, by głowa została pod powierzchnią. Takim ludziom w ogóle nie powinno pozwalać się żyć, bo po co? Każdy, który bezpodstawnie krzywdzi zwierzęta, powinien być pozbawiony wszelkich praw człowieka. Nie mówię tu o urąbaniu kurze łba, by z niej zrobić rosół, mówię tu o skurwysyństwie wobec wszelkich zwierzaków. Biedne psy, ciekawe ile czasu ludzie je czyścili z tego czarnego gówna.

● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
Zgłoś
AnimowanyAlkoholik 2013-01-09, 0:01 1
Za*ebać takich łebków za znęcanie się nad zwierzętami. Albo lepiej, ich samych wrzucić do tego bagna/smoły i patrzeć jak błagają o pomoc.

PS. Gdyby nie skamlenie, można by pomyśleć, że tam nie ratują psów, a "rodzą" Uruk hai.
Zgłoś
Młynarz 2013-01-09, 0:49
Zwierzę można uratować, ale munduru za żadne skarby nie wolno upierdolić!
Widać, że ASGeje
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów