📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Araby to chodzby mieli jedynie wode na herbate zagotowac to i to udalo by sie im spierdolic.
jak do jasnej anelki można utopić wielbłąda na środku jebanej pustyni ?
Przychodzi Abdullah Wisimulaha do domu dookoła sam piach, no pustynia. "- gdzie masz wielbłąda?! - utopił się..."
Coś poszło nie tak - za ratowanie się wzięły ciapate, wielbłąd postanowił że nie pozwoli na drugą próbę ratunku po tym jak jebn.nął mordą o beton.
dobry operator koparki nie ma co
i tak są spoko bo próbowali go uratować - chinole nawet by go nie zauważyli
z drugiej strony, co to za chujowy (jak to ktoś wcześniej określił) przerębel na środku pustyni?
u nas w Polsce nigdy nie widziałem takich pustyni
z drugiej strony, co to za chujowy (jak to ktoś wcześniej określił) przerębel na środku pustyni?
u nas w Polsce nigdy nie widziałem takich pustyni
heh.... pojeby straszne! taka prosta rzecz i tak spartaczyć sprawę.... oj biedny (
Ja pierdole... Nieczesto brak mi slow, ale tutaj dokonano niemozliwego.
Utopili wielblada
na srodku pustyni
w przerebli
uzywajac do tego koparki
Utopili wielblada
na srodku pustyni
w przerebli
uzywajac do tego koparki
Ja mi teraz ktoś powie że araby to nie są głąby, i że jestem rasistą to mu poszczę ten film.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów