📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
aż dziw bierze że ruscy tacy dobrzy ludzie
i niech ktoś jeszcze mi powie, że koty to mądre zwierzęta haahahhahahah
Kurde, liczyłem że coś się nie uda :/
Dobre mają tam rdzenie w cewkach.
I jeszcze może delikatny użytkowniku kffejka z Tobą za kółkiem?
Aaa. no tak zapomniałem, gimbaza jeszcze do pedałów nie sięga
Dlatego koty mnie wkurwiają i jak jakiegoś widzę to mam ochotę go zajebać.
Włażą gdzie się da, raz jeden mi sie wkręcił w pasek od pompy wspomagania w Audi, cała komora w kociej krwi, sprzątania od zajebania, a i tak znajduje jeszcze kocie futro w okolicach silnika...
Włażą gdzie się da, raz jeden mi sie wkręcił w pasek od pompy wspomagania w Audi, cała komora w kociej krwi, sprzątania od zajebania, a i tak znajduje jeszcze kocie futro w okolicach silnika...
wodą go polać to ucieknie =D
Beznadziejny film od tylu puszczony. Mam 1 klakiera i 2 klakierki i są zajebiste. Nie co te zjebane 1mm psy szczury głupie jak but.
Zawsze coś się w domu dzieje.Jak nie latają po ścianach to się gonią i bija lub zwalają wszystko co na szafach leży.
Zawsze coś się w domu dzieje.Jak nie latają po ścianach to się gonią i bija lub zwalają wszystko co na szafach leży.
Byłem ostatnio w przychodni, stojąc w kolejce do recepcji musiałem się cofnąć od jednej pani ze 2 kroki, jej kocią miłość było czuć z daleka, jak można żyć z sierściuchami pod jednym dachem, fuj.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów