Policjant ratuje życie mężczyzny, który chciał wskoczyć pod nadjeżdżający pociąg
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Przeciętny samobójca niemal do samego końca gdzieś tam w środku skrycie liczy na jakikolwiek objaw zainteresowania.. takiego kopa w dupę i ochrzan za swoje głupie plany. Czasem wystarczy, żeby już więcej nie przyszło mu coś podobnego do głowy.
I dobrze. Niech ma facet drugą szansę. Może taka próba samobójcza to będzie moment, w którym się facetowi coś odmieni?
A jeśli nie to zabić się zawsze będzie mógł.
A jeśli nie to zabić się zawsze będzie mógł.
Chciałem już się wkurwić przez kabel na naczelnych "sadystów", ale Jai napisał niemalże wszystko. Chuja wiecie o kryzysie, dlaczego ludzie popełniają samobójstwa i to widać po Waszych komentarzach. Na życie targają się często osoby, które światu mają stokroć więcej do zaoferowania niż taki zadowolony z siebie pasożyt.
Aż mi się przypomniało: joemonster.org/art/15974/Czlowiek_ktory_uratowal_zycie_ponad_160_samobojcom
Ten typ powinien dostać pokojowego Nobla. Albo pomnik chociaż jakiś.
Aż mi się przypomniało: joemonster.org/art/15974/Czlowiek_ktory_uratowal_zycie_ponad_160_samobojcom
Ten typ powinien dostać pokojowego Nobla. Albo pomnik chociaż jakiś.
"Nie zabijesz się, będziesz dalej płacił na moją pensję i szybką emeryturę!"
Tu nie chodzi o rozglos raczej, raczej o to ze pociag to fajny szybki i bezbolesny sposob.
Szacun dla samobujcy i policjanta. Dla samobujcy bo wiedzial co robi nie lykal proszeczkow czy niezabawial sie zyleteczka tylko chcial dokoncac zywotu w pewny sposob.
A dla policjanta za to ze uratowal goscia i dal mu druga szanse.
A dla policjanta za to ze uratowal goscia i dal mu druga szanse.
jak tak dalej będzie to na chardzie będą same huje i sranie na żywo:/
no fajnie uratowal mu zycie, ale co innego uratowac dla goscia zycie ktory wisi nad przepascia bo wpadl tam niechcacy a ryzykowac i ratowac zycie dla goscia ktory chce spasc w ta przepasc ,
elwiz napisał/a:
jak tak dalej będzie to na chardzie będą same huje i sranie na żywo:/
nie mów ze nie lubisz
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów