📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Chuje z was, śmiejecie sie a oni moze choruja na zespul tureta, zal mi was
@Carol
Jakbyś się nawciągała tyle fety co oni to tez nie wiedziałabyś co ze sobą zrobić, szczęka chodzi sama więc trzeba czymś zagryźć żeby nie oszaleć
Jakbyś się nawciągała tyle fety co oni to tez nie wiedziałabyś co ze sobą zrobić, szczęka chodzi sama więc trzeba czymś zagryźć żeby nie oszaleć
i wlasnie dlatego dzisiaj jak ktos slucha techno czy house czy chuj wie co to jest jebanym narkomanem ktory wpierdala piguly i zapierdala na disko
Beke mam z was niesamowitą. Wyzywacie, śmiejecie się z gości na video, a dla mnie nie odstajecie intelektem od nich. Po pierwsze to nie klub, tylko arena, to jest impreza masowa, na których nie ma selekcji.
Różnica między dzisiejszym clubbingiem, a dzisiejszym jest taka, że kiedyś chodzili po to by się wytańczyć, wyszaleć, do czego narkotyki były wspomagaczem. Nikomu się krzywda nie działa, bo każdy szedł dla dwóch powodów. Zabawa i muzyka (no i ćpanie oczywiście ) a dzisiaj co? Jest selekcja, jest elegancja, są ceny po 20 zł za piwo i co z tego jak chamy i tak znajdą powód by się ponapierdalać. Wzięło się to z dyskotek na wsiach i przeniosło do miejskich klubów. Szczerze, wolałbym być na takiej imprezie jak na tej na filmiku, niż ocierać się o pozerów i lamusów, co przyszli wyrwać jakąś tępawą szmate.
Różnica między dzisiejszym clubbingiem, a dzisiejszym jest taka, że kiedyś chodzili po to by się wytańczyć, wyszaleć, do czego narkotyki były wspomagaczem. Nikomu się krzywda nie działa, bo każdy szedł dla dwóch powodów. Zabawa i muzyka (no i ćpanie oczywiście ) a dzisiaj co? Jest selekcja, jest elegancja, są ceny po 20 zł za piwo i co z tego jak chamy i tak znajdą powód by się ponapierdalać. Wzięło się to z dyskotek na wsiach i przeniosło do miejskich klubów. Szczerze, wolałbym być na takiej imprezie jak na tej na filmiku, niż ocierać się o pozerów i lamusów, co przyszli wyrwać jakąś tępawą szmate.
Pokaż mi drugą imprezę w dzisiejszych czasach na której będzie tyle samo naćpanych typów co na tym filmiku, to stawiam Ci 0,7. ;]Od tamtych czasów się nic nie zmieniło.
1:30 Diablo Włodarczyk?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów