📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:56
🔥
Black Friday
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Ciekawa czy byłaby taka bojowa jakby zamieszkała tymczasowo u mnie w piwnicy
Powinna zawodowo na ringu walczyć. Tyle strzałów na pysk i głowę i nawet kropli krwi a boli ją łokieć.
Je ale przyznać się jak by były czarne to pierwszą myślą, jak i komentarzem było by "jebane bydło".
I szczerze to, że to są Azjatki nie oznacza z automatu, że kulturka i oświecenie, laski zachowały się jak trzoda, jedna się zmęczyła to druga podbiegła, prawie jak by stały w kolejce do skopania leżącej, no kurwa dobrze, że Azjatom dobrze się wiedzie, bo z czarno-ciapacko-azjatyckiego multi-kulti nowa sztuka walki by powstała...
I szczerze to, że to są Azjatki nie oznacza z automatu, że kulturka i oświecenie, laski zachowały się jak trzoda, jedna się zmęczyła to druga podbiegła, prawie jak by stały w kolejce do skopania leżącej, no kurwa dobrze, że Azjatom dobrze się wiedzie, bo z czarno-ciapacko-azjatyckiego multi-kulti nowa sztuka walki by powstała...
Piwo dla typy co jej wyjebał papcie!
Kurde, wrażliwy jestem na takie akcje. Rozpierdoliłbym je o ściane
tylko skośnooki po zaliczeniu kilkunastu kopów na twarz ma jedynie obtarte łokcie
tak naprawdę nie wiadomo czy to czasem nie zniewieściali Tajlandczycy i nie mają kutasów, a wy tak ciągle: jej, ją itd
Ja to osobiście jak bym widział poczekal chwilkę aż się sytuacja rozwinie i jak widział bym ze dziewczyna nie dawała sobie rady lub jak w tej sytuacji kopaly ja na ziemi jak bym podlecial jak przypierdolil z otwartej poprawił bym zamknięta i tyle w temacie by było a dziewczynę do domu zruchac
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów