Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co za pierdolenie... Idąc tym tokiem myślenia twoje mieszkanie należy do Szwedów, jeśli masz meble z Ikei...
Świat bez USA poradziłby sobie doskonale. Może nawet byłby lepszy ? Indianie raczej nie wpadliby na to, żeby napaść na jakiś kraj i szerzyć plemienną hierarchię tam, gdzie ich nie chcą
Więc twoim tokiem myślenia twoje mieszkanie należy do neandertalczyków, przecież to oni zamieszkiwali te tereny przed tobą.
Więc twoim tokiem myślenia twoje mieszkanie należy do neandertalczyków, przecież to oni zamieszkiwali te tereny przed tobą.
Heh, wiedziałem, że jesteś niepoczytalny od momentu kiedy wystosowałeś swoje durne argumenty, ale miałem nadzieję, że się mylę... No i zawiodłem się
To, co teraz jest nazywane USA zostało zbudowane przez białych, a nie czarnych, żółtych, bordowych, ani nawet różowych. Nie pochwalam Richwine'a, ale prezenter chciał zabłysnąć i zrobił z siebie debila.
zbudowane przez czarnych ale to biali im kazali budować
zbudowane przez czarnych ale to biali im kazali budować
Budowa cywilizacji nie ogranicza się do kopania rowu, ani nawet do postawienia budynku. Nie robotnicy budują cywilizacje, tylko myśliciele (w czym czarni bardzo kiepsko wypadają).
@up pewnie wszyscy inaczej by tego piwa nie bylo.
Biale napisy: "Przecietne IQ imigranta w USA jest znacznie nizsze od tego, ktore posiada rdzenny bialy mieszkaniec i ta roznica raczej nie ulegnie zmianie przez kilka przyszlych pokolen."
Zolte: "To szokujace! Zwlaszcza, jezeli wezmiesz pod uwage fakt, ze populacja rdzennych bialych obywateli wynosi zero."
Dobrze, że umiesz angielski, dzięki za pomoc :*
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów